Forum » Pomoč in nasveti » Multimedia Audio Controller
Multimedia Audio Controller
boy32 ::
En lep pozdrav vsem skupaj,
pred nekaj dnevi sem na novo nastavil sistem "windows xp" in sedaj imam problem, da ne morem nikakor predvajati mizike!!! Namreč v Windows Media Player-ju mi javlja sledečo napako...
"Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly."
Nakar sem se spustil v iskanje napake in v "Device Manager-ju" ugotovil, da je pri Multimedia Audio Controller-ju rumen vprašaj in klicaj. Ko sem kliknin nanj sem ugotovil da ni driverja.
Žal ga na netu ne uspel najti....
Mi lahko pomagate?!?!?
Hvala in Lep pozdrav!
pred nekaj dnevi sem na novo nastavil sistem "windows xp" in sedaj imam problem, da ne morem nikakor predvajati mizike!!! Namreč v Windows Media Player-ju mi javlja sledečo napako...
"Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly."
Nakar sem se spustil v iskanje napake in v "Device Manager-ju" ugotovil, da je pri Multimedia Audio Controller-ju rumen vprašaj in klicaj. Ko sem kliknin nanj sem ugotovil da ni driverja.
Žal ga na netu ne uspel najti....
Mi lahko pomagate?!?!?
Hvala in Lep pozdrav!
5er--> ::
Povej če imaš samostojno (PCI) ali integrirano zvočno.
Potem povej ime zvočne, oz. matične plošče.
Pomagaš si lahko s programom Everest ali katerim drugim...
Potem povej ime zvočne, oz. matične plošče.
Pomagaš si lahko s programom Everest ali katerim drugim...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 Image ne boota iz USB-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 3165 (2482) | MIHAc27 |
» | Zvok ob predvajanju filmaOddelek: Pomoč in nasveti | 801 (651) | hojnikb |
» | windows media player 11Oddelek: Programska oprema | 2490 (1606) | kr ena |
» | Ne predvaja novega audio CDOddelek: Pomoč in nasveti | 2113 (2069) | Tea Time |
» | Windows Media PlayerOddelek: Programska oprema | 2187 (1946) | ;-) |