Forum » Programska oprema » Omejevanje delovanja PC-ja
Omejevanje delovanja PC-ja
SeeN000 ::
Zanima me ce obstaja kaksen program ki se namesti na PC, in lahko dolocis koliko casa bo PC prizgan, in da poterm ko se ugasne, ga ne mores vec prizgati (toliko casa kolikor narihtas), pa da ima moznost zakleniti mapo, ali .exe, in da je ta program neopazen (ce recimo narihtas da se izklopi da program ne bi kazal kakih reklam od tega programa, ali pa pri mapih da nebi program nic napisal). malo cudno razlozeno . aja pa da je ta program cel in zastonj. al pa ce je kak trial verza sam da vsebuje te funkcije. Hvala
Srachko ::
Tukaj lahko najdeš, nekaj, kar je zastonj in kar naj bi zadovoljilo del tvojih potreb. Zadevo tudi sam uporabljam in moram reči, da zaenkrat še nisem naletel na kakšne težave. Moti me edino to, da avtor programa ni dodal kakšne možnosti za geslo ali kaj podobnega.
I can see clearly now, the brain has gone...
SeeN000 ::
thx, zgleda ql program . ves se kak program da bi recimo omejil nek program, igrco na cas. da bi recimo narihtal za eno igrco da se lahko spila 2uri na dan in pol po 2uri jo ugasne in se ne more vec prizgati tisti dan..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabim program izdelan po meri.Oddelek: Programiranje | 2067 (1194) | DMouse |
» | Kako omejiti DNEVNO RABO PCja na določen čas?Oddelek: Programska oprema | 2475 (2128) | matter |
» | Zakaj se mi računalnik resetira?? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3536 (3153) | c3R4R |
» | kratek stik! Kaj zanič?Oddelek: Strojna oprema | 983 (802) | segi |
» | Avto start program ???Oddelek: Programska oprema | 1893 (1638) | Madafaka |