» »

Nameščanje programov med downloadanjem

Nameščanje programov med downloadanjem

cypher ::

Yo.
Zanima me, ali ima nameščanje (inštaliranje) programov na računalnik tekom downloadanja škodljiv vpliv na nedokončane downloade? (npr. na DC++, eMule, Azureus)
Pred časom sem downloadal z eMulom, pa so se na lepem nedokončani downloadi prestavili iz mape, ki sem jo zanje ustvaril, v mapo, ki je nisem ustvaril. Jo je ustvaril računalnik sam, gre za napako z operacijskim sistemom? Prestavilo se je iz mape "Emule končano" v "Emule koncano". Nedokončani downloadi niso šli naprej in sem enostavno moral zbrisati 20 GB nedokončanega downloada, pa jovo na novo. Se ne spomnim, ampak se mi zdi, da sem med downloadanjem šel inštalirat nek program.
Hvala
Superior

Dead_Eye ::

Prvo kot prvo poskusi ne uporabljat šumnikov v imenih fajlov in map. Določeni programi jih ne prebavljajo. Partial downloade ti sploh ne bi bilo treba izbrisati, enostavno jih skopiraš v mapo kjer imaš nastavljen temp in Emule jih avtomatsko najde in nadaljuje download.

Pri vsem tem inštalacija programov nima veze, verjetno ti je spremenilo mapo zaradi šumnika (konČano). Je pa sumljivo, ker računalnik sam ne ustvarja map kar tako...
The one and only


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sortiranje datotek po končnici

Oddelek: Programska oprema
71053 (876) Invictus
»

Nastavitev zvoka za sms sporočila na samsungu Galaxy S plus

Oddelek: Mobilne tehnologije
84307 (4093) alen3d
»

Zasedenost diska

Oddelek: Strojna oprema
91205 (1052) waineck
»

Formatiranje ene particije

Oddelek: Operacijski sistemi
81434 (1126) AndrewSmith
»

Kako do reda na diskih (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
656055 (4617) Doman

Več podobnih tem