» »

Win2000-Users

Win2000-Users

Luka Percic ::

No stvar je taka; Jazst sem registriran kot Administrator, no moja brata sta tudi registrirana kot administrator. Se sprašujete kaj bi jazst rad imel? Hrčka>:D (hec). Moja dva brata imasta fetiš in sicer me zelo rada mečesta na ¨Power User¨. Zakaj jih ne preprosto vržem tudi jazst na Power User? Zato ker ne gre. ¨Tamale¨ še zmer izkoriščajo. Se še vedno sprašujete kaj bi jazst rad mel? Hrčka>:D (hec) No rad bi nareil to, da ne bosta imela več dostopa (ali pa da ne bosta mogla spreminjat nastavitev) v Control panel v ¨Users and pasword¨. Možnos bi bila tudi da nebi mogla spreminjat kod od drugih uporabnikov, s tem da vseno ostaneta ¨Administratorja¨. Bo šlo? Tisti ki mi pove kaj uporabnega dobi smint.

andrej ::

Ne, tega ne mores naredit. Cim je on administrator lahko naredi vse. Tudi ce mu ti nekaj preprecis lahko on, kot admin to se vedno spremeni in dobi nazaj pravice. Edina resitev je, da ga das v kaksno grupo z manj privilegiji recimo Power Users.

Zakaj te ga ne naredis?

andrej ::

kak ju ne gre vrect na power users? Seveda gre, ti samo idi v Administrative Tools in potem v Computer management in ju tam pod Local users al nekaj taksnega vrzi pod Power USers in ju hkrati odstrani iz Adminstrators skupine.

ToniT ::

Kaj bo pa pol?
Jih boš dobil po grbi in te bosta vrgla v users>:D.

Jebiveter ::

Kaj pa ves? Mogoce bos koncno dobil hrcka! >:D (joke):D
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Luka Percic ::

Jah, sej ravno v tem je problem.. Ma sem najdu nekaj kar bi mi mogoče lahko pomagalo in sicer v Control Panel v Administrative tools v Local security Policy v Local polices v User rights asigments. Tle lahko dodeljuješ pravice za razne ¨aplikacije¨. Tukaj lahko določim da lahko neko stvar naredim le jaz in ne nujno vsi administratorji. A se da komu ki ima win2000 pogledat katera od teh pravic bi lahko pomagala? Jaz sem sicer nekaj poskušal, vendar je moja Anglečina preslabotna (beri: 8. osnovne). Za smint smo pa itak zmenjeni.

andrej ::

kot sem ze reko, tudi ce ti to naredis, lahko onadva to zadevo izklopita, ker sta administratorja!|O

Daj ju v Users grupo pa bo!

ToniT ::

In čelado na glavo>:D

CaqKa ::

Kaj te rabita bit brata administratorja :)
daj jima guest pravice pa naj bota srecna :)
lol
ajt

bastadu ::

Na sistemu mora bit samo en administrator, potem je mir...8-)

CaqKa ::

Amen

Tiger ::

Res ne vem kva komplicirate vsi 3 pejde v Power Users grupo pa boste čisto srečni. Administratorja pa potlej rabiš samo če res inštaliraš kaj takega za vse uporabnike...

SI_J ::

Verjetn sta brata mocnejsa... Vsakemu daj po en smint, dedku mrazu pisi za Hrcka, ko bos pa za trenutek administrator in ne bo bratov v blizini pa nastavi grupi Power users administratorske pravice. Pa pazi, da ti Hrcek Smintov ne poje :)

totimato ::

Ko ti bo uspelo brate onemogočiti, pazi da ne bo kdo stopil na hrčka, ko te bota tepla
:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!

Oddelek: Pomoč in nasveti
281741 (1521) smrekca
»

Win server 2003 in Win XP - file sharing oz. skupna raba

Oddelek: Omrežja in internet
222210 (2081) Mitja.GTI
»

Urejanje skupin uporabnikov (user groups) v WinXP

Oddelek: Pomoč in nasveti
6952 (832) Ice-Heki
»

administrator

Oddelek: Programska oprema
51198 (1134) Mercier
»

Guest v w2k

Oddelek: Operacijski sistemi
221204 (1035) ABX

Več podobnih tem