Forum » Zvok in slika » RL zvočnik pri 5.1 ne dela dobro
RL zvočnik pri 5.1 ne dela dobro
BikeFan ::
Torej kupil sem 5.1 zvočniški sistem SoundX 5.1 S185 in vse priklopil na PC. Zdaj pa zadnji levi zvočnik dela čisto potiho, tako da se ga sploh ne sliši, če ne dam ostalih na mute. Tudi center dela tišje kot ostali.
Smešno pa je, da v volume control v windowsih lahko nastavljam posebej zadnji desni zvočnik, oba sprednja skupaj, ter woofer in center skupaj. Zadnji levi zvočnik se da malo naštimati ampak tudi če da m glasnost do konca dela zelo potiho.
Po moji logiki bi se moralo v volume control naštimati glasnost obeh zadnjih skupaj, obeh sprednjih skupaj (kar se), in centra in wooferja skupaj, glede na to, da so 3-je izhodi na zvočni.
Prebral sem že nastavitve za ac3 filter in jih upošteval, a ne vidim nobene opazne razlike. Ali ima kdo kakšno idejo kaj bi še lahko bilo narobe?
LP, Borut
Smešno pa je, da v volume control v windowsih lahko nastavljam posebej zadnji desni zvočnik, oba sprednja skupaj, ter woofer in center skupaj. Zadnji levi zvočnik se da malo naštimati ampak tudi če da m glasnost do konca dela zelo potiho.
Po moji logiki bi se moralo v volume control naštimati glasnost obeh zadnjih skupaj, obeh sprednjih skupaj (kar se), in centra in wooferja skupaj, glede na to, da so 3-je izhodi na zvočni.
Prebral sem že nastavitve za ac3 filter in jih upošteval, a ne vidim nobene opazne razlike. Ali ima kdo kakšno idejo kaj bi še lahko bilo narobe?
LP, Borut
What doesn't kill you, makes you stronger!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako do 5.1 postavitve zvocnikovOddelek: Zvok in slika | 972 (854) | Janac |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16656 (10595) | FlamE#7 |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11344 (5152) | Sarimner |
» | Realtek AC'97 integrirana zvočna > glasba samo stereo, kje je 5.1Oddelek: Zvok in slika | 1137 (976) | gregy |
» | Mediaforte 5.1Oddelek: Zvok in slika | 884 (763) | CaqKa |