Forum » Omrežja in internet » iBook AirPort + Asus WL-500g router - Apple n00b
iBook AirPort + Asus WL-500g router - Apple n00b
iskra ::
V študentsko stanovanje smo dobili dekle, ki je s seboj prineslo iBook. Da bi se izognili še dodatnim kablom, imamo po stanovanju spuščen brezžični internet preko Asusovega WL-500g routerja.
Problem je sledeč: jaz sem danes 1. v življenju položil prste na Appla in se izgubil v treh sekundah. Kolegica mi je znala pokazati ikono za "Nadzorno ploščo", potem se je pa zaključilo ("women")
Na routerju uporabljamo n-bitno enkripcijo, imamo generiran ključ s svojo zaporedno številko, SSID, ... Vse te podatke imam, pa nimam kam z njimi...
Help me!
Problem je sledeč: jaz sem danes 1. v življenju položil prste na Appla in se izgubil v treh sekundah. Kolegica mi je znala pokazati ikono za "Nadzorno ploščo", potem se je pa zaključilo ("women")
Na routerju uporabljamo n-bitno enkripcijo, imamo generiran ključ s svojo zaporedno številko, SSID, ... Vse te podatke imam, pa nimam kam z njimi...
Help me!
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
SimplTech ::
Na temle linku najdeš nekaj uporabnih informacij, če že nisi slučajno sam prišel do rešitve: AirPort: Joining an encrypted wireless network
Ne zaenkrat še ne. Sem se preveč zatopil v jabolčne pdf tutoriale, ki me niso pripeljali nikamor.
Eno vprašanje glede teh nastavitev: kaj vstavim tukaj za password? Če uporabljam 64 bitno enkripcijo in, recimo, 1. ključ od 4-ih ponujenih, ko nastavljam te ključe glede na passphrase na routerju, je to tisto geslo, ki ga dobim za 1. ključ?
Airport software je nameščen, se spomnim ikone, žal pa sem pozabil na "desni" klik na tisto ikono
Eno vprašanje glede teh nastavitev: kaj vstavim tukaj za password? Če uporabljam 64 bitno enkripcijo in, recimo, 1. ključ od 4-ih ponujenih, ko nastavljam te ključe glede na passphrase na routerju, je to tisto geslo, ki ga dobim za 1. ključ?
Airport software je nameščen, se spomnim ikone, žal pa sem pozabil na "desni" klik na tisto ikono
Ajow! 5 metru drow ...
Izgleda, da imajo probleme z dosegljivostjo - bom jutri probal.
Ajow! 5 metru drow ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mar Mac OS X res nima naprednih nastavitev za wireless?Oddelek: Operacijski sistemi | 1494 (1366) | blackbfm |
» | WPA razbitOddelek: Novice / Varnost | 6588 (4581) | Ziga Dolhar |
» | Windows EnkripcijaOddelek: Operacijski sistemi | 1620 (1257) | DMouse |
» | internet vdori v računalnik, rešitev!?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7530 (6099) | ToniT |
» | pomagajte bumberjuOddelek: Operacijski sistemi | 1093 (877) | Mercier |