Forum » Izdelava spletišč » eur paritetni tecaj v xml
eur paritetni tecaj v xml
SodVina ::
Pozdravljeni.
Ker se bliza ureditev dvojnih cen, je potrebno vse cene pretvoriti tudi v evre po Centralnem (paritetnem) tecaju (trenutno je 239,640). Mene zanima predvsem, kako bi v doloceni aplikaciji dobil to cifro z neta. Ali ima mogoce katera vladna stran ta zapis v xml?
lp,
sodvina
Ker se bliza ureditev dvojnih cen, je potrebno vse cene pretvoriti tudi v evre po Centralnem (paritetnem) tecaju (trenutno je 239,640). Mene zanima predvsem, kako bi v doloceni aplikaciji dobil to cifro z neta. Ali ima mogoce katera vladna stran ta zapis v xml?
lp,
sodvina
#000000 ::
Sicer mam tole v bookmarku že kr neki časa, mogoče ti pride prav KLIK tecaj.txt tecaj.dat xml pa nemajo. LP
SodVina ::
Trgovine morajo cene pretvoriti na podlagi Centralnega tecaja, ki je dolocen z zakonom. To, kar si ti poslal, je nakupni, prodajni in srednji tecaj. To ni isto. Centralni tecaj imas na bs strani (tody-jev link) zgoraj desno
#000000 ::
Sej verjetno je tud ta nekje v tem črevju, no sej kot sem reku za vsak slučaj, mogoče pride prav. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ste že kupili začetne evro pakete? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9211 (6481) | Manu |
» | Evro kalkulator (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8517 (5610) | Trubadur |
» | Nakup EvraOddelek: Loža | 3749 (2896) | Matev |
» | Tecaj USDOddelek: Loža | 2150 (1564) | Alec999 |
» | Po novem javno dostopni podatki o številkah transakcijskih računovOddelek: Novice / Zasebnost | 5548 (5548) | Maximus |