Forum » Pomoč in nasveti » moj MODEN NA WINDOWS XP
moj MODEN NA WINDOWS XP
MAX34216 ::
Imam windows xp home edition, problem se pojavi, ko hočem namestit modem. Nimam gonilnikov, ker mi je prejšnji windows 98 in millenium samo zaznal modem, pri xp mi noče. Ko si modem izberem s seznama, mi da možnosti, da ga inštaliram samo na com1, com2, ali com3, vendar je moj modem na com4, in mi seveda ne dela, če ga dam na 1,2 ali 3. Kako to popravim?
Hvala
Hvala
Koci ::
Pjdi v control panel/sistem/device meneger in pod modemom izbiši vse inštalirane gonilnike (tidi v sistem/modem zbirši vse modeme) . Nato resertiraj računalnik in ko ti naloži windowse mu dej naj ti najde nov hardver (verjento tu bo v okencu spodaj desno pisalo da je našel nov hardver). Nato mu daj "imam disk" in najdi na cd-ju info fail od tvojega modema. Nato bo vse naredil sam in ti tudi sam najdel pravi port.
Panta rei!!
Koci ::
aja, če nimaš cedeja od modema, si potegni driverje z interneta in jih daj v eno posebno mapo, kjer jih boš, ko mu boš dal "imam disk" lahko našel.
Panta rei!!
Kriko ::
Meni je delalo isto, na vsak na
inje hotelo na COM 4. Pa ga tam nikakor nisem mogu spravit. Potem sem instaliral stirikrat zaporedoma iste driverje in
cetri ni imel vec
druge moznosti kot na COM 4!
inje hotelo na COM 4. Pa ga tam nikakor nisem mogu spravit. Potem sem instaliral stirikrat zaporedoma iste driverje in
cetri ni imel vec
druge moznosti kot na COM 4!
Borci ::
A imate mogoče Motorolo SM56PCI? Poznam nekoga, ki še zdaj ni uspel usposobiti modema v XP-jih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z modemom in faxomOddelek: Pomoč in nasveti | 880 (836) | peter1977 |
» | PC ne zazna internega modemaOddelek: Strojna oprema | 1049 (947) | Scooby |
» | Motorola 56k PCI se mi zelo slabo connecta (cca. 19Kbps)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1087 (922) | minimetro |
» | PROBLEM Z MODEMOM !!!!!!!helpOddelek: Pomoč in nasveti | 969 (853) | Paramedic |
» | modem in comOddelek: Pomoč in nasveti | 1182 (1076) | eomer |