Forum » Strojna oprema » posedujem najhitrejši disk
posedujem najhitrejši disk
phladnik ::
Nic drugega kot instaliral sem sisoft sandro in pognal benčmark...
verjetno je prišlo do kakšne napake... zato sem pognal še enkrat... in je rezultat bil še boljši...
verjetno je prišlo do kakšne napake... zato sem pognal še enkrat... in je rezultat bil še boljši...
Kdor visoko leta je pilot!
Paramedic ::
Po moje je test file size ful majhen, pol mu pa skor celga strapa v RAM (diskov predpomnilnik v ramu) pa tam testira. Ali pa čist navaden hroščebug.
End transmission.
Senitel ::
Sequential read 66772MB/s je tko kar precej več, kar znesejo dandanes najhitrejši pomnilnišni sistemi na PC-ju (in to vključuje L1 cache na CPU-jih, in cache mehanizme na grafičnih karticah)... Ne pa en ubogi disk... Fantje pozabte DDR ubodte si ta disk !!
totimato ::
Po mojem to ni noben Photoshop. Meni Sandra (takrat, ko ne javi napake) tudi meče blesave rezultate. Recimo, da imam 2k RAMa namesto 450MB pa take finte...
Binji ::
Po moje tud sam ksn bug. Tko sm jst naprimer dobu v MBMju:
To je blo z Duronom 750 BTW
To je blo z Duronom 750 BTW
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pospešitev računalnika z RAM-DiskomOddelek: Strojna oprema | 2748 (2145) | krneki0001 |
» | SSD vs HDD (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 52060 (48941) | MrStein |
» | AMD izdal program za izdelavo RAM-diskaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12143 (8943) | k4vz0024 |
» | Cene pomnilnika dosegle enoletno dnoOddelek: Novice / Ostale najave | 9158 (6674) | mtosev |
» | RAMdiskOddelek: Strojna oprema | 1847 (1715) | opeter |