» »

Web browser

Web browser

MihaFirst ::

Oblikoval sem svoj brskalnik, ki ga lahko dobite na tem naslovu.

Zanima me vaše mnenje, hkrati pa potrebujem tudi par komand za dodatne funkcije, če morda kdo pozna...

Najlepša hvala.
www.gamma.si

Thomas ::

Je brez kakšnega virusa?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

100% brez

Trojance bom podstavljal kot "dodatek k browserju", ampak sam browser je pa absolutno brez virusa. verjemi, TP ma moj IP... ne bi tvegal :D :D :D

Zanima me, kako bi npr. lahko vstavil flash na začetku (nekakšen intro). Za kodo bi vam bil zelo hvaležen.:D

Rad bi tudi vedel, kako bi dodal nekakšno funkcijo skrivanja IP-ja (ali pa vsaj poskus skrivanja IP-ja) in možnost dodajanja Bookmarksov.

Najlepša hvala za odgovore.
www.gamma.si

Zgodovina sprememb…

mjakop ::

IP ne moreš kar tko skrit. Kako bo pa strežnik vedel kam mora poslat podatke o strani. Lahko pa poskusiš skrit samo svoj IP in se naprej predstavljaš z drugim. Za to si malo poglej anonimne proxy-je. Za tist flash intro pa naredi samo eno html stran in v to dodaj flash. Pol pa ob zagonu samo prikaži to stran, ki jo imaš nekje na disku(seveda jo moraš potem tudi prilagat drugim uporabnikom). Druga rešitev je pa, da direktno predvajaš flash v programu. Za to je pa potrebno importat ustrezno activex kontrolo. Kako se to naredi si pa malo poglej(v delphiju daš enostavno import activex control).

Problem obeh metod je ta, da mora bit flash inštaliran(kar pa je več al manj je).

ma ja, proxy-ji so mi dokaj jasni, ne vem pa, kako naj jih nastavim tako, da jih bodo uporabljali vsi uporabniki??? glede flasha pa... si bom pogledal :D
www.gamma.si

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

vdor v zasebnost

Oddelek: Pomoč in nasveti
355993 (4307) majii
»

Odkrita nova Flash ranljivost, ki ugrabi odložišče (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
539323 (5128) r0b3rt
»

vdori!

Oddelek: Omrežja in internet
121820 (1359) R-G
»

Ddos

Oddelek: Omrežja in internet
252775 (2213) qlman
»

Zakrivanje IP