Forum » Loža » Dolarji iz Amerike in davki
Dolarji iz Amerike in davki
boboslav ::
Oj!
Zanima me, če kdo izmed vas slučajno iz zda dobiva kakšna izplačila za oglase - kako se v tem primeru zadeva obravnava pri nas. Je potrebno to prijaviti v dohodnini, ali je neobdavčeno?
LP
moderator: prestavljeno v ložo
Zanima me, če kdo izmed vas slučajno iz zda dobiva kakšna izplačila za oglase - kako se v tem primeru zadeva obravnava pri nas. Je potrebno to prijaviti v dohodnini, ali je neobdavčeno?
LP
moderator: prestavljeno v ložo
- premaknil iz Problemi človeštva: perci ()
root987 ::
In to je problem človeštva ker... ?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
boboslav ::
Ne, nisem našel boljšega foruma...
Drugače se mi pa vse skupaj malo butasto zdi, od dohodka bi moral odvajati 30% za dohodnino, medtem ko tvoji stroški z najemom prostora seveda ne morejo biti nobena olajšava...
Samo zanimalo me je, kako imate ostali to narejeno...
Drugače se mi pa vse skupaj malo butasto zdi, od dohodka bi moral odvajati 30% za dohodnino, medtem ko tvoji stroški z najemom prostora seveda ne morejo biti nobena olajšava...
Samo zanimalo me je, kako imate ostali to narejeno...
Ales ::
Če imaš firmo, so tvoji stroški z najemom poslovnega prostora še kako strošek, ki ga lahko prikažeš v bilanci. Če je nimaš, potem tudi nimaš prostorov za pridobitno dejavnost, temveč samo stanovanjske prostore in se nimaš kaj bunit.
Ti bi očitno rad imel oboje: pridobitno dejavnost, brez registracije firme, brez plačevanja davkov, hkrati pa bi rad, da ti država prizna strošek za sobo v stanovanju, v kateri imaš računalnik... Se ti ne zdi to malo enostransko?
Ti bi očitno rad imel oboje: pridobitno dejavnost, brez registracije firme, brez plačevanja davkov, hkrati pa bi rad, da ti država prizna strošek za sobo v stanovanju, v kateri imaš računalnik... Se ti ne zdi to malo enostransko?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odprtje SPOddelek: Loža | 8554 (7455) | fraising |
» | Ustanovitev društvaOddelek: Loža | 8360 (3464) | šernk |
» | samozalozba in prodaja knjigeOddelek: Sedem umetnosti | 2253 (2018) | St235 |
» | s.p. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14024 (9512) | Vikking |
» | Najemnina prebivališča kot strošek za s.p.Oddelek: Loža | 4426 (4130) | sketch |