Forum » Loža » Lanparty
Lanparty
IceIceBaby ::
V trbovljah se bo ta konec tedna odvijalo srečanje računalniških frikov. Če koga zanima ma več info. na
lanparty.trbovlje.si
Vabljeni ste vsi, sploh pa če mate kej posebnega za pokazat. Mogoče vašo modificirano gajbo (ohišje), glasbo ali demo, ki ste ga naredili ali pa mogoče samo nov bicikl :) kr neki
lanparty.trbovlje.si
Vabljeni ste vsi, sploh pa če mate kej posebnega za pokazat. Mogoče vašo modificirano gajbo (ohišje), glasbo ali demo, ki ste ga naredili ali pa mogoče samo nov bicikl :) kr neki
Dami ::
Matr, če mi mal naprej vedu bi pa mogoč pršu. Pa verjetn ne bi, kr mam kolokvije drug tedn. Sn biu pa lani. Sam ni blo tak fajn, kr so ble mašine počasne in je UT štekal da ni blo res. Je ta taktika da prneseš svojo mašino res bolša. Sam če bo placa dost
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Loki ::
Probej se tukaj.
Se registriras kot nov user in kliknes na gumb Nov lanparty.
Se registriras kot nov user in kliknes na gumb Nov lanparty.
I left my wallet in El Segundo
cahahopie ::
Kdaj bo pa naslednji takšen Lanparty? Kolkr vidm mate zelo dober program. Jaz bi rade volje prišel če bi posredoval mrežno kartico... Heee....
Torej kdaj približno naslednji? Mesec, dva , polleto, leto?
Torej kdaj približno naslednji? Mesec, dva , polleto, leto?
darh ::
evo fantje.. ste bli objavljeni na slo-lanparty.com !
samo men še kar ni jasno kaj je to 31337 ?!!?
samo men še kar ni jasno kaj je to 31337 ?!!?
Excuses are useless! Results are priceless!
Enzo77 ::
Joj, ko bi bil kak drug dan razen nedelje .... argghgh.
Eni pac popravljamo dolocene predmete v pon.
Eni pac popravljamo dolocene predmete v pon.
With a license to gib :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DFI nF3 za s939 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7603 (5736) | PrimozR |
» | NEST.2005 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / NEST | 21202 (14384) | Nejc Pintar |
⊘ | Izgovori, da ne donirate za nov strežnikOddelek: Slo-Tech | 1649 (1072) | luni |
» | Slo-Tech Portorož 2001Oddelek: Novice / NEST | 2166 (2166) | TESKAn |