Forum » Kaj kupiti » Kakšen, kater bluetooth vmesnik kupiti?
Kakšen, kater bluetooth vmesnik kupiti?
SkIDiver ::
Kupujem BT vmesnik s priklopom na USB.
Potreboval bi ga za povezavo z GSM aparatom in BT slušalko pri skypu. Kaj kupiti? Je vseeno ali moram bit na kaj pozoren?
Seveda stremim k čim ugodnejšemu nakupu.
Potreboval bi ga za povezavo z GSM aparatom in BT slušalko pri skypu. Kaj kupiti? Je vseeno ali moram bit na kaj pozoren?
Seveda stremim k čim ugodnejšemu nakupu.
jeggy72 ::
Canyon CN-BTU1 USB pride cca 4 kSIT.
Sem pa preizkušal MSI BLUETOOTH slušalko na skypu in se zadeva ni najbolje obnesla. Na sprejemnikovi strani so se pojavljali kar močni šumi. Predlagam, da sprobaš preden kupiš, če imaš možnost.
Sem pa preizkušal MSI BLUETOOTH slušalko na skypu in se zadeva ni najbolje obnesla. Na sprejemnikovi strani so se pojavljali kar močni šumi. Predlagam, da sprobaš preden kupiš, če imaš možnost.
SkIDiver ::
Zdejle me v prvi vrsti zanima USB vmesnik, da povežem GSM in računalnik.
Malo sem pogledal na bolhi in se zadeve dobijo že za nekaj manj kot 4 tisočake. Je pričakovat neko normalno kvaliteto pri taki ceni?
Malo sem pogledal na bolhi in se zadeve dobijo že za nekaj manj kot 4 tisočake. Je pričakovat neko normalno kvaliteto pri taki ceni?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telefon z izjemno dobrim signalomOddelek: Mobilne tehnologije | 4512 (3804) | koyotee |
» | Google Talk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16076 (9899) | slitkx |
» | Mobitel - računalnikOddelek: Mobilne tehnologije | 3080 (2903) | microera |
» | Kater USB telefonOddelek: Kaj kupiti | 2093 (1757) | Lincolin |
» | Voip TELEFONSKI aparatOddelek: Strojna oprema | 3016 (1984) | Caligula |