» »

Láganje

Láganje

Orchestra ::

Imam problem pri igranju, na vsakih 15-10s mi zalaga zadeva,v vecini primerov me vrze s serverja, kaj bi to bilo?

Računalnik ni(sem ga formatiral, pa spet naložil driverje), modem najbrž ni(ugasnil sem ga za eno uro), sama igra tudi ni, povezava je ok(sem težil siolovcem, pa pravijo,da je OK),zadevo sem tudi sam sprobal prek cmd-ja in opazil,da je ping ok...

Ostaja varianta, da je šla mrežna kartica,ki jo imam na plati(lučka sploh ne gori,pa še zdi se mi,da sem nekoč imel probleme z njo...pustimo to)

V glavnem, leto in pol mam mir,zdej pa kr en čudn lag..WTF?

LP
  • spremenilo: bastadu ()

MyName ::

Če ti kaj pomaga meni na vsake toliko cajta pri raznih P2P aplikacijah siol dol meče, recimo pa če samo iz http ali pa ftp serverja dol vlečem pa nikoli. Vse enako stestirano kot pritebi, edino da je pri vsem še rooter vmes (ki pa ševedno dela ko se net obesi).
Abit IP35 E, Intel dual E2180 @ 10x340MHz daily, 10x400Mhz max
2x Supertalent 6400 @510MHz cl5,5,5,15
ATI Radeon HD 3850 @720/920Mhz

Pa ja,da mi ne bo začel siol probleme delat po enemu letu brezhibnega delovanja,da jih križam use po vrsti...6600SIT...joj ;((

BluPhenix ::

Ehm, beseda Laganje ima v slovenščini drugačen pomen, bi bilo fanj, če bi naslednjič zbral kakšen drugačen naslov.

JE to vedno na istem serverju, ali si sprobal na različnih. Blo bi fanj, da pri kakšnem igranju pride do tega.

Drugače če sumiš na mrežno kupi drugo za 1k in boš videl.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

bastadu ::

Evo, spremenil naslov, da ne bo pomot;)

Do prevelikega pinga pride na različnih serverjih!

Sem pogledal ping, pa je čist ok, samo v čisto kratkem časovnem intervalu (npr. 0.5 sekunde) mi ga nabije 2000(v igri...), ravno toliko,da letim s serverja ;((

V glavnem dobivam sporočilce"You have connection problem"(nekaj takega), pol mi pa še lik prosto poplesava po mapi :|

Vesoljc ::

pingej zadevo vec casa, ne samo 4 paketke...
-n options uporabi
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wolfenstein - Enemy Territory (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Igre
109381268 (7347) Superboyy
»

Pinganje SWITCHa - oz.ali je ta kriv za probleme

Oddelek: Omrežja in internet
352566 (1883) crniangeo
»

Prekinjanje interneta (modem se sesuje)

463431 (2487) marky007
»

Call of duty server bo nocoj od 18.00 naprej (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
14111428 (7018) Groovy
»

Internet connection sharing

321846 (1348) Quickbeam

Več podobnih tem