Forum » Programska oprema » urejanje PDF-ja
urejanje PDF-ja

kkales ::
Pozdravljeni!
Zanima me, kako bi spremenil ozadje PDF dokuenta? Dokument ni zasciten ali kaj podobnega. Gre le za to, da nam je profesor dal vsa predavnaja, ki jih je imel v pps, v PDF obliki. Tezava pa je, ker je imel za ozadje nastavljeno neko temno modro sliko, ki je sedaj ne znam/morem v PDF-ju spremeniti in mi pri printanju printa bel tekst na temni podlagi. Imam adobe pro7, tako da lahko spremenim barvo besedila, ne pa sliko ozadja.
Ali je mozno to spremeniti v PDF obliki, ali je potrebna pretvorba v kak drug format (in ce v kateri ter s katerim programom bi mi to priporocali ?).
Hvala,
Ales
Zanima me, kako bi spremenil ozadje PDF dokuenta? Dokument ni zasciten ali kaj podobnega. Gre le za to, da nam je profesor dal vsa predavnaja, ki jih je imel v pps, v PDF obliki. Tezava pa je, ker je imel za ozadje nastavljeno neko temno modro sliko, ki je sedaj ne znam/morem v PDF-ju spremeniti in mi pri printanju printa bel tekst na temni podlagi. Imam adobe pro7, tako da lahko spremenim barvo besedila, ne pa sliko ozadja.
Ali je mozno to spremeniti v PDF obliki, ali je potrebna pretvorba v kak drug format (in ce v kateri ter s katerim programom bi mi to priporocali ?).
Hvala,
Ales

Airskull ::
ma preprosto kopiraj tekst v nov dokument
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.

~Speed ::
spremeni v navaden dokument in tam uredi zadevo in nato izvozi nazaj v PDF.
run a search for pdf transformer in openoffice 2.0
run a search for pdf transformer in openoffice 2.0
~~~~~~~~
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | word - obrezovanje slike (kvaliteta)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1878 (1737) | harvey |
» | Iz worda v pdfOddelek: Programska oprema | 2407 (2310) | vratar |
» | PDF creatorOddelek: Programska oprema | 1440 (1296) | Willy White |
» | PDF Reader & EditorOddelek: Programska oprema | 5547 (4988) | Loki |
» | Program za urejanje PDF datotek!Oddelek: Programska oprema | 9043 (8919) | jetam |