Forum » Pomoč in nasveti » Problem: Magic rotation, Magic tune za SM 770p
Problem: Magic rotation, Magic tune za SM 770p
Kgf ::
Pozdrav
Probleme imam z Magic zadevami pri samsungu 770p. Magic tune mi je vedno zamrznil racunalnik. Odtalil sem ga tako, da sem instaliral starejso verzijo Magic Tune 3.5.
Problem z Magic rotation pa ostaja. Noce se zagnati. Vsakic mi napise "Please re-install the Magic rotation Software"
Mi zna kdo pomagati prosim?
lp
Probleme imam z Magic zadevami pri samsungu 770p. Magic tune mi je vedno zamrznil racunalnik. Odtalil sem ga tako, da sem instaliral starejso verzijo Magic Tune 3.5.
Problem z Magic rotation pa ostaja. Noce se zagnati. Vsakic mi napise "Please re-install the Magic rotation Software"
Mi zna kdo pomagati prosim?
lp
kupola ::
Oj,
ni ravno pomoč, me pa zanima kje si dobil magic tune 3.5 (imam verzijo 3.6 in mi rada zamrzne)
ni ravno pomoč, me pa zanima kje si dobil magic tune 3.5 (imam verzijo 3.6 in mi rada zamrzne)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Magictune 3.6 zablokira računalnikOddelek: Programska oprema | 1516 (1314) | e-marko |
» | Iščem 20"/21" LCDOddelek: Kaj kupiti | 1339 (1253) | *TV* |
» | MagicTune sesuje mašinoOddelek: Pomoč in nasveti | 923 (896) | VidKo |
» | Samsung 193P ALI Samsung 193P+ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9845 (6541) | Person |
» | Nevem kaj naj vzamem: Samsung 710T ali LG L1780U ?Oddelek: Kaj kupiti | 1211 (917) | DjTonic |