Forum » Loža » Meteoriti
Meteoriti
Nico ::
Premore še kdo od vas kaj romantike, da se ustavi in zazre v nebo? Nekateri so prekrasni. Napovedujejo pa jih za jutri (nedelja) še več.
Everybody banana on your head!
asPeteR ::
Ja res smo priča "meteorskemu dežju", začel se je že včeraj trajal pa še danes.
Lepo so vidni meteorji tudi spostim očesom, zatorej se jih splača pogledati/ogledati.
Samo malo sreče je potrebno z vremenom.
Lepo so vidni meteorji tudi spostim očesom, zatorej se jih splača pogledati/ogledati.
Samo malo sreče je potrebno z vremenom.
Jebiveter ::
Danes je malo slabo vreme! Jest pa sem ze napravljal fotoaparat! Shit! Bi moral včeri poslikat, sam kaj ko nisem vedu! Sm mislu da bo sam dons, pa se to ne bo, ker je oblacno!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
LPP ::
Kolk je pa to lepo... ležat na travi, na klopci pa gledat v nebo... zarad tega sem se prehladu, ampak ne obžalujem... sicer sem videl le 4 utrinke, vendar se je želja, ki je bila izrečena ob njih, uresničila - to je pa še najbl važn. Sam kaj k ni blo nobene, ki bi ležala ob meni
Ljubljanski potniški promet
undefined ::
>vendar se je želja, ki je bila izrečena ob njih, uresničila - to je pa še najbl važn.
>Sam kaj k ni blo nobene, ki bi ležala ob meni
Pol se ti pa želja ni uresničila.
>Sam kaj k ni blo nobene, ki bi ležala ob meni
Pol se ti pa želja ni uresničila.
Dami ::
Sn gledal novico na CNN. Najbolš se bo vidl v Severni Ameriki, Havajih, in Avstraliji. Blo naj bi jih pa med 100 do 1000 na uro.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kristaloterapija - kaj je na temOddelek: Znanost in tehnologija | 3373 (1843) | LuiIII |
» | Nocoj meteorski dež Perzeidov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 13015 (9111) | energetik |
» | 2 lahki vprašanjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1390 (960) | PINki |
» | Digitalni fotoaparat 'dilema'Oddelek: Kaj kupiti | 1705 (1434) | Koci |
» | Dve strani: Ocenite in komentirajte...Oddelek: Izdelava spletišč | 1031 (808) | david |