Forum » Pomoč in nasveti » nec dvd rw 2500A - čudni zvoki
nec dvd rw 2500A - čudni zvoki
NaturalShine ::
Lep pozdrav!
Sem lastnik NEC DVD RW 2500 A naprave... kupljena pa tud izdelana je v aprilu 2004... učeraj sem želel iz omenjene naprave prenesti določene fajle nazaj na disk (točneje slike...) in je u bistvu dvd pričel po približno desetih minutah prenašanja čudno ŠKLOCAT... ŠKLOC ŠKLOC ŠKLOC... glede časa pa je naenkrat napisalo 120 minut do isteka... probal sem še druge cd je.. določenih mi ne prebere.. pri nekaterih pa prenaša "normalno" vendar usake toliko čase šklocne...
Zanima me če ima kdo podobne težave.. in ali je mogoče že čas da zadevo menjam...???
hvala za odgovore.. pa fajn se mejte ;)
Sem lastnik NEC DVD RW 2500 A naprave... kupljena pa tud izdelana je v aprilu 2004... učeraj sem želel iz omenjene naprave prenesti določene fajle nazaj na disk (točneje slike...) in je u bistvu dvd pričel po približno desetih minutah prenašanja čudno ŠKLOCAT... ŠKLOC ŠKLOC ŠKLOC... glede časa pa je naenkrat napisalo 120 minut do isteka... probal sem še druge cd je.. določenih mi ne prebere.. pri nekaterih pa prenaša "normalno" vendar usake toliko čase šklocne...
Zanima me če ima kdo podobne težave.. in ali je mogoče že čas da zadevo menjam...???
hvala za odgovore.. pa fajn se mejte ;)
:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z diskom-prenosnik AcerOddelek: Pomoč in nasveti | 919 (805) | TOP |
» | Crknil disk med delovanjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1075 (875) | driver_x |
» | galaxy s4- zvok ob slikanjuOddelek: Loža | 810 (714) | paqito |
» | Uničen disk ali kaj drugega?Oddelek: Pomoč in nasveti | 549 (473) | pviran3 |
» | šklocanje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1230 (1069) | kiFni |