» »

Laserski tiskalnik?

Laserski tiskalnik?

billy ::

A mi lahko kdo svetuje kateri laserski tiskalnik je nekje med varčnejšimi in tudi po ugodni ceni? Ni treba da je 20 tisoč, samo 200 pa tudi ne :) nekakšna vmesna kvaliteta...hitrost niti ni tako pomembna, kot je recimo mala poraba prahu?

Črno bel tiskanje itak :)
  • spremenilo: billy ()

tiborrr ::

Poglej kaksne reviewe, priporocam da gledas razmerje cena tonerja/st.potiskanih strani. Nizja je cena na stran, bolj si zmagal >:D
Gugl dela cudeze ;) - "Laser printers roundup"
Don't test the captain's validity or his vulnerability!

Ma iščem, googlam pa nič pametnega ne najdem.

Kaj te nikjer ni enostavne tabele kjer bi blo 50 printerov razvščenih po CPP pa rešen problem :)

bond007 ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bond007 ()

Hudo!

Človek googla a ima to kar išče celo na domačih straneh :)

hvala

Hm, tile KYOCERA zgledajo zlo solidni. Poceni, hitri in varčni (3.5sit na stran).

Ima kdo direktne izkušnje in lahko potrdi kvaliteto, ali mogoče navede kakšno slabo lastnost?

bond007 ::

Sam imam samsunga ml-1520 in pa hp-1010 (podoben modelu 1020). Če boš tiskalnik veliko uporabljal potem vsekakor priporočam KYOCERA, predvsem zaradi nizkih stroškov tiskanja. Res da daš na začetku malo več za sam tiskalnik, vendar se ti stroški zelo kmalu povrnejo, če veliko tiskaš.

Za povprečno rabo je zelo dober samsung ml-1520 (cena okoli 20k sit), ki ima precej ugoden tisk tudi, če kupuješ original tonerje (18k sit za 3k strani). Če pa kupiš kvalitetno refilane, ki so po 9k sit za 3k strani, pa še prepoloviš stroške in prideš na 3 sit/stran. Edina mogoče slabost je tisk prve strani, ki traja tja do pol minute;(. HPja (1020 ali 1010) ti nekako ne priporočm, zaradi visokih stroškov tiskanja, sicer je kr kvaliteten tiskalnik.

MI5Ek- ::

Mene zanima, kje bi se še dalo dobit Samsunga ML-1520? Trgovina, ki oglašujne na bolhi, jih nima na zalogi :(.

Kaj 1610 ni dovolj dober? Ker cena je zelo ugodna za laserja...20k

Cena obnovljenega tonerje za 1520 in 1610 je ista, edino z tonerjem za 1520 natisneš 3000 str., z tonerjem za 1610 pa le 2000 in zaradio tega bi rajši vzel ML-1520.

Doman ::

Kakšna je pa cena "neoriginal" tonerjev za laserske tiskalnike. Približno?

9000 SIT je za 1520 in 1610.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri laserski tiskalnik?

Oddelek: Kaj kupiti
122428 (2196) sleby
»

Kateri laserski tiskalnik?

Oddelek: Kaj kupiti