» »

Plača (RHCE + fax vs. RHCE + srednja)

Plača (RHCE + fax vs. RHCE + srednja)

B-D_ ::

Skratka ciljam visoko, tko da me zanima kaj se glede plače bolj splača: Fakulteta polna useless crapa + certifikacija z uporabnim znanjem versus zgolj srednja šola + certifikacija.

Ali je potem kak problem s pikami pri plači, če imaš nižjo stopnjo izobrazbe in si RHCE (oz. MCSE, ista štorja)...

Izkušnje, praksa?

kopernik ::

Če ciljaš visoko (vodstveni kadri), potem brez faksa nimaš nobene šanse.

Glede plače je pa tako ... boljši kot si na nekem področju, bolje si plačan. Izobrazba ne prinese ne vem kakšnih dodatkov.

B-D_ ::

Jaz sem slišal, da bi nek model veliko bolje zaslužil če bi imel fax, pa mu ker ima samo srednjo ne morejo izplačati toliko pik, kot bi si zaslužil, ker je šef pokuril že vse bonus pike (srednja izobrazba + max dodatek pri plači).

kixs ::

B-D_ : temu bi js reku lari-fari... ce le ne dela v drzavni sluzbi, potem ni problema. Naj sklene individualno pogodbo (ce je se nima). Tu omejitev ni!

Se pa veliko sefov tako zgovarja, ker noce dat povisice!!

Sicer pa tudi mene zanima kako se pozna razlika, ce dostudiras... a ti avtomaticno povecajo placo (popravijo faktorje) ali se moras malo "bunit"?

Ker dosti podjetij ima placo glede na delovno mesto oz. zahtevnost. Ce imajo zahtevano V. stopnjo, ni nujno da se ti kaj pozna, ce imas VII.

Se tole, dobro placo bos imel samo kot neki vodja (sef)!

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zaposlitev programerja brez dokončane fakultete?

Oddelek: Izdelava spletišč
449580 (3060) shadeX
»

Višina plače? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5016340 (12563) kulSMS
»

Plače - vzdrževalci letal

Oddelek: Loža
366745 (5830) BigWhale
»

plača (strani: 1 2 )