Forum » Izdelava spletišč » Z dinamicnim ip-jem do server-ja
Z dinamicnim ip-jem do server-ja
_dule_ ::
Torej imam dinamični ip in narejen server zaj pa me zanima če gre na kakšnen drug način da mi server ostane na spletu medtem ko se mi ob ponovni povezavi interneta spremen ip.? Kaki programcek?
Lp
Lp
- polepsal: OmegaBlue ()
Kami ::
Ja posluži se kakega dyn dns servisa (npr. www.no-ip.com).
Downloadat si boš moral progamček in nastavit eno poddomeno.
Npr nekaj.no-ip.com ta bo pa stalo kazala na tvoj ip, ker bo programček updejtal tvoj IP, ko se bo zamenjal
Downloadat si boš moral progamček in nastavit eno poddomeno.
Npr nekaj.no-ip.com ta bo pa stalo kazala na tvoj ip, ker bo programček updejtal tvoj IP, ko se bo zamenjal
BluPhenix ::
Lahko greš na www.dyndns.com, narediš userja, izmereš URL naslov, prekonfiguriraš router (v kolikor ga imaš) ali s kakšnim programčkom računalnik in voila.
Malo povprašaj strica googla, drugače pa ti na zgornjem naslovu piše kar precej.
Malo povprašaj strica googla, drugače pa ti na zgornjem naslovu piše kar precej.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IP po e-postiOddelek: Pomoč in nasveti | 2379 (1887) | detroit |
» | Najbolši ponudnik dinamičnega DNS-jaOddelek: Izdelava spletišč | 1600 (1314) | jackorsen88 |
» | Oddaljeno namizje preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 2659 (2456) | Valuk1 |
» | Ftp na dinamični IPOddelek: Omrežja in internet | 1370 (1210) | Monster |
» | BPFTP server in directory listing (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 3256 (2972) | pingec |