Forum » Elektrotehnika in elektronika » Popravilo daljinskega upravljalnika
Popravilo daljinskega upravljalnika
_pobesneli_ ::
No mam en problem ..ne dela mi daljinc za moj tv.zdej me pa zanima kaj ima največ možnosti da se pokvari v njemu če pade potleh :)
Odtrgalo ni nič vsaj videt ni.kako preiskusis oscilator in kakšen je ponavadi v daljincih? noter se mi zdi da je en 455khz .oznaka je 455BK pa ne najdem datasheta :/
p.s. svetovanja naj kupim univerzalnega ne rabim.tako da tist ki ima tak odgovor naj se zadrži
Odtrgalo ni nič vsaj videt ni.kako preiskusis oscilator in kakšen je ponavadi v daljincih? noter se mi zdi da je en 455khz .oznaka je 455BK pa ne najdem datasheta :/
p.s. svetovanja naj kupim univerzalnega ne rabim.tako da tist ki ima tak odgovor naj se zadrži
Gregor
- spremenil: _pobesneli_ ()
radiator ::
Ja če pade dol se lahko zgodi kaj z velikimi kosi. Hladen spoj. Probaj vse večje kose pospajkat.
Če se ne motim je tisto o čem govoriš resonator. Pa preveri da so betirije OK preden se mučiš.
Če se ne motim je tisto o čem govoriš resonator. Pa preveri da so betirije OK preden se mučiš.
Kaj je jutri že bilo?
_pobesneli_ ::
baterije so nove.za tisto reč pa mogoče da je tudi resonator..ne spoznam se na daljince.sm sklepu po simbolu.edino tisti elemnt se mi zdi sumljiv no
Gregor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | multimeterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1512 (1286) | FX6300B |
» | pilot za sat receiver nehal delatOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 666 (620) | dmk |
» | TV - barveOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2759 (2246) | Azrael |
» | CRT monitor trese slikoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2844 (2405) | Azrael |
» | Ugašanje monitorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1694 (1460) | stromar |