Forum » Programska oprema » Firefox 1.5 - search engine ne dela več oz. ga ni
Firefox 1.5 - search engine ne dela več oz. ga ni
ali3n ::
oz. izginile so vse ikone (tiste, ki so po defaultu not - google, aol, ebay,...) in seveda reč ne dela več;
ne dela tudi, če dodam nov search engine... lahko da sem kaj pobrisal (se ne spomnim);
reinstal (sem kar povozil) ne pomaga...
ima kdo kako idejo, kako reč popraviti brez popolne deinštalacije?
ne dela tudi, če dodam nov search engine... lahko da sem kaj pobrisal (se ne spomnim);
reinstal (sem kar povozil) ne pomaga...
ima kdo kako idejo, kako reč popraviti brez popolne deinštalacije?
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Law_Enforcer ::
Search box (po defaultu desno od url vrstice) še imaš?
Če ga več nimaš, pojdi na Pogled / Orodne vrstice / Po meri... in tam klikni na "Privzeta postavitev" (oz. angleške ekvivalente). To bi moralo delovati.
Če ga več nimaš, pojdi na Pogled / Orodne vrstice / Po meri... in tam klikni na "Privzeta postavitev" (oz. angleške ekvivalente). To bi moralo delovati.
ali3n ::
Search box imam, samo je prazen; pravtako imam še C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins - not so vsi search engini,... a ne nič dela...
- "Rozi vidm." "S psom!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google predstavil instantno iskanje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17005 (13894) | Gandalfar |
» | Suse 10.0 - Kaj z njim? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6555 (4778) | kriko1 |
» | Sun in Google se bosta medsebojno oglaševalaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 3977 (2987) | DCER |
» | Iskalnik po slo-techu za Mozillo FirefoxOddelek: Slo-Tech | 2001 (1220) | njok |
» | INDEX SERVICEOddelek: Programska oprema | 1310 (1201) | borutzi |