Forum » Pomoč in nasveti » zamenjajmo BiOS ...
zamenjajmo BiOS ...
swalow ::
kaj, kje, kdaj i kako?
pojma nimam kaj treba nardit, dejte pomagat!
pojma nimam kaj treba nardit, dejte pomagat!
teorija kaosa - teorija o nepredvidljivem obnašanju v sistemih s povsem determinističnimi zakoni gibanja
msmiha ::
BIOS downlodaš iz interneta in slediš navodilom, ki jih dobiš poleg. Pa v korist nam bi bilo, če bi povedal katero plato maš
P.S. Če pojma nimaš pol ti ne bi predlagal tega, da delaš, ker sem skor stoprocenten, da boš plato skuro.
P.S. Če pojma nimaš pol ti ne bi predlagal tega, da delaš, ker sem skor stoprocenten, da boš plato skuro.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
swalow ::
ni blema, sem že probal, samo ni pomagal nov bios! bom raje starga nazaj dal, vseeno hvala za pomoč!
teorija kaosa - teorija o nepredvidljivem obnašanju v sistemih s povsem determinističnimi zakoni gibanja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus A7S333 -> voltažaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1149 (1070) | m.i.h.a. |
» | Epox 8rda+ (težave z gonilniki)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1464 (1199) | Zheegec |
» | [:'(] BIOS Flashanje gone bad!! POMOCOddelek: Pomoč in nasveti | 1379 (1096) | Duhec |
» | problem (najverjetneje) z Leadtek GF4Ti4400 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3278 (2568) | Blizz |
» | Star kompjuter + nov disk => MISLIM DA NEOddelek: Strojna oprema | 1324 (979) | swalow |