Forum » Omrežja in internet » Zakaj adsl internetna povezava dela počasi?
Zakaj adsl internetna povezava dela počasi?
esi ::
Oktobra sem pri amisu sklenil pogodbo za internetno povezavo in sicer 512/128. Do nedavno je bila hitrost povezave takšna kot so mi zagotavljali in sicer 60 kbps. Zadnje čase pa hitrost niha od 7 kbps navzgor, ne preseže pa 45 kbps.
Kontaktiral sem tako z amisom kot tudi s telekomom, vendar mi oba zagotavljata da je z njihove strani vse v redu. Računalnik sem formatiral in upal, da bo mogoče spet tako kot je bilo ( hitrost 60 kbps), ampak nobene spremembe.
Če kdo ve, zakaj se to dogaja, bi bil hvaležen za kakršnokoli informacijo.
Hvala!
Kontaktiral sem tako z amisom kot tudi s telekomom, vendar mi oba zagotavljata da je z njihove strani vse v redu. Računalnik sem formatiral in upal, da bo mogoče spet tako kot je bilo ( hitrost 60 kbps), ampak nobene spremembe.
Če kdo ve, zakaj se to dogaja, bi bil hvaležen za kakršnokoli informacijo.
Hvala!
- spremenil: esi ()
slinko ::
Tud jest sem jezen na svojega ponudnika in sicer softnet(kabelski internet) mam 1024/256 pa mi je tud do pred kratkim (še kašn teden nazaj lepo lavfal, zdaj pa kr neki bolj počas dela k merm download mi ne preseže 800Kbit/s. Kva je anrobe pa nevem
Kva je pa pr teb narobe pa nevem.
Kva je pa pr teb narobe pa nevem.
bleazer ::
Lp!
Se strinjam z vama imam iste probleme in nevem zakaj mi todela! Povem lahko na primero igram igrco counter strike sourc in mi je ping prejšne dni delal 40 do 80 ms zdaj že kakšen teden mi pa pod 400ms ne gre in mi ne doseže 40 kb/s.
Zakaj mi to dela?
Se strinjam z vama imam iste probleme in nevem zakaj mi todela! Povem lahko na primero igram igrco counter strike sourc in mi je ping prejšne dni delal 40 do 80 ms zdaj že kakšen teden mi pa pod 400ms ne gre in mi ne doseže 40 kb/s.
Zakaj mi to dela?
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitrost prenosa torrent problemOddelek: Omrežja in internet | 1043 (987) | NejcSSD |
» | Telekom brezplačno povečuje hitrost DSL dostopa do interneta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 56710 (45269) | Senitel |
» | Telemach pritozba (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8875 (6001) | VASkO |
» | ADSL ali cabel? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4643 (3663) | cbelica |
» | slaba povezava adslOddelek: Pomoč in nasveti | 1022 (831) | elfstone |