Forum » Kaj kupiti » katero osnovno ploščo...
katero osnovno ploščo...
yjj ::
Jaz ti sicer priporočam vasj durona800, če pa procesor že imaš izberi kakšno poceni plato, saj itak ni tako hiter da bi potreboval ddr. Le pazi pa da nima kakšne integrirane grafike
ChiefThunder ::
kup si eno na i815EP naboru... Abitova ST6 se mi zdi vredu...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
tonic ::
sam že imam ecs k7s5a + 1.4GTB
sem pa poceni dobil C633 in bi nadgradil PII350, ampak mi plata od 350 ne podpira C633
eno tako poceni, pa da se jo bo dalo navit
sem pa poceni dobil C633 in bi nadgradil PII350, ampak mi plata od 350 ne podpira C633
eno tako poceni, pa da se jo bo dalo navit
msmiha ::
ABIT ST6 al ena podobna plata ne spomnim se kako se ji reče točno je pa od Abita.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Silvano ::
Jaz uporabljam ABIT SA6R plosco in delujo odlicno. Ker je zelo stabilna se jo da fajn navit. Za ABIT pa itak velja, da se dajo enostavno navijat kar iz BIOSa ( Softmenu).
sirotka ::
Jst bi ti pa priporočau bx-masterja (MSI), vse maš v biosu, 8 ide napravic, led sistem,...
Shadowman-x ::
Vzemi plato, ki bo imela popolno možnost spreminjanja voltaže in frekvenc iz Biosa, chipset pa naj bo Intelov (BX ali 815).
Kljub temu, da je BX chipset že star, vendar je zelo, zelo hiter, odreči ša se boš moral samo AGP 4x, kar pa v končni fazi ne igra vloge, saj na 66 FSB ni omembe vredne razlike.
Kljub temu, da je BX chipset že star, vendar je zelo, zelo hiter, odreči ša se boš moral samo AGP 4x, kar pa v končni fazi ne igra vloge, saj na 66 FSB ni omembe vredne razlike.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tualatin na BX-u:info-koliko nas je?Oddelek: Strojna oprema | 3119 (2091) | sidney |
» | The weakest link za gledanje divx: ram ali graficna?Oddelek: Strojna oprema | 1380 (1136) | Clemento |
» | Nujn rabim help ( BX & Tualtin)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1715 (1438) | Dalmatinc |
» | celeron 800/900Oddelek: Navijanje | 2153 (1567) | Brane2 |
» | Abit BE6-IIOddelek: Navijanje | 1226 (1036) | zizi |