Forum » Zvok in slika » ni sistemskih zvokov
ni sistemskih zvokov
trensi ::
Pozdravljeni...
Mam instalirane WINXP SP2 z vsemi popravki, pa mi ne delajo sistemski zvoki, kot tudi ne zvoki pri MSN messengerju. Vse ostalo, Winamp, BS player, media player, zvok dela. Tut če grem v control panel pod sounds, pa naštimam windovs default, mam tisti gumb, kjer lahko poslušaš, kakšen je sound, siv, pa tut spodaj desno pri uri nimam unga tamalga zvočnička. skratka, vse je tko nastavljeno, da bo zvoki moral delat, ampak ne....
plizzz help
lp
bojan
Mam instalirane WINXP SP2 z vsemi popravki, pa mi ne delajo sistemski zvoki, kot tudi ne zvoki pri MSN messengerju. Vse ostalo, Winamp, BS player, media player, zvok dela. Tut če grem v control panel pod sounds, pa naštimam windovs default, mam tisti gumb, kjer lahko poslušaš, kakšen je sound, siv, pa tut spodaj desno pri uri nimam unga tamalga zvočnička. skratka, vse je tko nastavljeno, da bo zvoki moral delat, ampak ne....
plizzz help
lp
bojan
.....reinstall driverjev ni pomagal, razni tune up 2006 reg cleaner tut ne, manjka pa mi windows audio servis.....a se ga da na kak način nadomestit....ne da je disejblan, sploh ga ni....
lp
bojan
lp
bojan
podtalje ::
Preveri, kako imaš nastavljeno v Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Sounds.
Li imaš izbrano Windows default scheme?
Li imaš izbrano Windows default scheme?
u control panelu so nastavljeni sistemski zvoki (windows default scheme), vendar zvokov ne morem poslušat, play gumb je siv, pa tut zvočnička v sistem trayu ni.....wav fili špilajo preko npr. winampa o.k.......
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3481 (3011) | connel |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5882 (4201) | gasos |
» | ni zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 1175 (1095) | marjana |
» | Audigy ne špilaOddelek: Pomoč in nasveti | 727 (684) | JanezekNovak |
» | zadnji zvocniki tiho!Oddelek: Zvok in slika | 1799 (1687) | odklop99 |