Forum » Pomoč in nasveti » tmp datoteka-kako jo spucat
tmp datoteka-kako jo spucat
schwarzvald ::
Imam težavo. V Documents and Settings/Temp, se mi je naselila datoteka s končnico tmp. Ne da se je zbrisat. Poskusil sem v registru, pa šment spremeni ime. Končnica ostane ista. Težave pa mi povzroča pri gledanju filmov. Ko želim film zagnati z BS Playerjem, mi vedno javlja napako.Pa vse skozi me meče na internet, kljub temu, da ne želim.
Prosim, če mi kdo pove najprej, kako se bi tega rešil in kaj bi bilo to. Virus ni, Ad Aware ga ne zazna.
Lepo prosim za odgovor.
lp Aleks
Prosim, če mi kdo pove najprej, kako se bi tega rešil in kaj bi bilo to. Virus ni, Ad Aware ga ne zazna.
Lepo prosim za odgovor.
lp Aleks
NavadniNimda ::
Dej tole poglej in snemi dol, je čisto mičken programček:
http://www.sysinternals.com/Utilities/Handle.html
Spletno mesto je last Marka Russinovicha, ki je odkril Sonyev rootkit, tako da mu lahko zaupaš. Verjetno tebi TMP datoteko drži kakšen od anti-virus programov, ali kej podobnega. Priložen utility ti bo točno povedal, kdo ima datoteko odprto!
http://www.sysinternals.com/Utilities/Handle.html
Spletno mesto je last Marka Russinovicha, ki je odkril Sonyev rootkit, tako da mu lahko zaupaš. Verjetno tebi TMP datoteko drži kakšen od anti-virus programov, ali kej podobnega. Priložen utility ti bo točno povedal, kdo ima datoteko odprto!
schwarzvald ::
Hvala ti NavadniNimda. Te strani še nisem videl. Datoteko mi drži antivirusni. Ko sem vse to izklopil, sem jo brez težav zbrisal. Potem sem restartal in pogledal v Temp - prazno. Ko sem zagnal film (Doom), se je zopet ustvarila in spet sem na začetku. Pri filmih, ki jih že imam na računalniku, mi to ne dela.
Spet sem v slepi ulici. Kaj msliš, daj bi mi to delalo. Ali je napaka v filmu (ne bi ga rad zbrisal), v kakšnem programu za zaščito ali se mi je kaka strela naselila v računalnik.
Imaš še kakšno idejo.
LP Aleks
Spet sem v slepi ulici. Kaj msliš, daj bi mi to delalo. Ali je napaka v filmu (ne bi ga rad zbrisal), v kakšnem programu za zaščito ali se mi je kaka strela naselila v računalnik.
Imaš še kakšno idejo.
LP Aleks
Zgodovina sprememb…
- spremenil: schwarzvald ()
NavadniNimda ::
Antivirusni jo bo naredil takrat, ko jo rabi. Torej se niti malo ni potrebno sekirati yaradi tega. Če imaš antivirusni redno update-an, recimo vsak dan, potem te res nima kaj skrbet. Je pa prav, da človek občasno pogleda takole po sistemčku, če vse štima, če so vse ovce na broju (in če ni kakšna preveč ).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zelo velika poraba CPE, vendar samo ob prižigu programa!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1481 (1364) | Izi |
» | Kako zbrisat mapo (če hočem brisat, napiše da ni mogoče brisat, dostop zavrnjen)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1244 (1124) | franci |
» | Zelo resna zadeva [MS office 2003 professional edition]Oddelek: Programska oprema | 1992 (1658) | barelyLegal |
» | win xp - kateri programi se zaženejo ob zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 2131 (2058) | fahrenGONE |
» | Odkrili velik krog kradljivcev identitetOddelek: Novice / Zasebnost | 4704 (3365) | _Sajmon_ |