» »

Na pomoč-messenger

Na pomoč-messenger

Miskapiska ::

POzdravljeni.Tukaj sem čisto sveža,kar pa sploh ni pomembno. Imam naslednjo težavo: uporabljam messenger 7.5 in navdušeno klepetam preko webcama.Zadnje 3 dni pa ne uživam več, ker imam v slušalkah odmev (če se temu lahko tako reče - slišim nameč zelo dobro samo sebe z malo delaya, sogovornika pa slabše), pa vsake toliko časa se pojavi neznosen hrup-šum in v tem času ne slišim sogovornika, on pa mene ja. Poskušala sem že z nastavitvami v messengerju v orodja-nastavitev zvoka in videa, ampak še vedno ni boljše.Kdo ve, kaj mi nagaja? Hvala.

Scorpia ::

Greš v volume control, če ne veš kje je prber tole (all programs, accessories, entertainment, volume control) pol micrpohne dej na mute al pa čisto utiši. Ko to narediš greš še tukaj na tem volume control, options, properties pa izbereš recording (pazi da imaš obkljukano vsaj microphone ko izbereš recording. No ko narediš to, glej da imaš za ''recording'' microphone select.

Če slučajno na začetku ni bilo na seznamu microphona, greš isti postopek (options, properties) sam da izbereš playback in nato obkljukaš microphone.
Sam kar moreš naštimat je da je na playback microphone izklopje(zaradi tega prihaja do odmevanja), v recording pa more biti select. Pazi tudi da sogovrnik na drugi strani ima tko nastavaljeno.

Miskapiska ::

IIIIIII, najlepša hvala. Odmeva sem se rešila. BIg hug.

Miskapiska ::

Res je lepo poslušat brez odmeva. Ostaja pa še druga težava. Še vedno mi blazno šumi, pa ne z vsemi stiki, ampak samo z enim. Kaj bi bilo vzrok? Ko šumi (in to traja kakšnih 20 sek) ne morem slišat sogovornika, on pa mene normalno. Potem je malo (kakih 10 sek) v redu in spet se vse ponovi - tako da ne morem četat.

Scorpia ::

To je zdej do njega problem in ne do tebe. Lahko da njegov microphon nima dobrega stika z zvočno ali pa je enostavno tolk poceni bil da ni več tak kot je bil. Zdaj ne vem če ma te probleme z drugimi.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Govorjeno po mikrofonu direktno na zvočnike

Oddelek: Pomoč in nasveti
133038 (2731) uroszo
»

Men res čuden problem z mikrofonom in zvokom...sogovornik vse sliši

Oddelek: Zvok in slika
51240 (1138) Gapi
»

TeamSpeak Problem

Oddelek: Programska oprema
71342 (1238) BigWhale
»

Mikrfofon ne dela!

Oddelek: Pomoč in nasveti
6946 (819) kr en
»

Line In

Oddelek: Zvok in slika
71070 (918) glavic

Več podobnih tem