Forum » Omrežja in internet » Vzpostavljanje povezave z uporabo VPN
Vzpostavljanje povezave z uporabo VPN
samy ::
Poskušal sem vspostaviti povezavo z uporabo VPN omrežja. Prek dveh računalnikov. Enga imam doma drugega pa v Ljubljani. Cilj povezave je da bi si lahko pobiru datoteke iz enga rač. na drugega, a se mi nikakor noče povezat. Oba računalnika imata ADSL linijo, Username in geslo sem tudi vstavil pravilno, tko da nevem kaj bi bilo druzga.
Napaka ki jo javi: Napaka 800: Vzpostavitev VPN povezave ni mogoča. Mogoče VPN strežnik ni na voljo ali pa varnostni parametri za to povezavo niso pravilno konfigurirani.
Če se je kdo že kdaj ukvarjal s tem problemom, ga prosim za nasvet.
(poskusil sem tudi zapret antivirus in firewall, a ne pomaga)
LP
Samo
Napaka ki jo javi: Napaka 800: Vzpostavitev VPN povezave ni mogoča. Mogoče VPN strežnik ni na voljo ali pa varnostni parametri za to povezavo niso pravilno konfigurirani.
Če se je kdo že kdaj ukvarjal s tem problemom, ga prosim za nasvet.
(poskusil sem tudi zapret antivirus in firewall, a ne pomaga)
LP
Samo
Samy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri VPN v Sloveniji?Oddelek: Informacijska varnost | 11513 (4242) | xseki |
» | Mikrotik multisite IPSecOddelek: Omrežja in internet | 1145 (940) | damirj79 |
» | Težave z OpenVPN povezavo (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9847 (6743) | čuhalev |
» | Cisco VPN in alternativni klientiOddelek: Omrežja in internet | 4003 (3702) | zee |
» | VPN - Virtual Private NetworkOddelek: Pomoč in nasveti | 2266 (1955) | McGregorSLO |