Forum » Pomoč in nasveti » headset bt in belkin usb bluetooth
headset bt in belkin usb bluetooth
shock ::
Kupil sem par dni nazaj zgoraj omenjeni napravi in nikakor ne morem povezati med sabo, ozirom delno. Ko vzpostavim povezavo med obema napravami dela mi samo 5 sek in potem spet tiho, če hočem spet poslušati zvok preko headseta mu moram 2x klikniti gumb da se spet sliši zvok za 5 sek. Poskusil sem dva različna headseta in pri obeh je isto. Drugače usb bluethoot je belkinov f8t013 (2.0 generacija bluetootha, kompatibilna s prejšnimi , 1.1, 1.2). A ima kdo kakšen koristen predlog itd? Aja oba headseta mi delata brez problema na prenosniku ki ima vgrajen bluethoot in skype dela tud uredu.
Kaj pa je ta fora z widcommi, a ima to kaj vpliva ali je lako tudi kakšen drug bt software?
Kaj pa je ta fora z widcommi, a ima to kaj vpliva ali je lako tudi kakšen drug bt software?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI VR?Oddelek: Igre | 818 (658) | PARTyZAN |
» | Kateri avto radio z navigacijo in bluethoot vmesnikom za Passata priporočate?Oddelek: Zvok in slika | 3850 (2856) | nokia6310 |
» | SteelseriesOddelek: Kaj kupiti | 800 (694) | yoloswag |
» | Samsung s prvo predstavitvijo z MWC-ja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 16984 (14649) | matejdro |
» | Pomoč pri kupovanju kakovostnega HeadsetaOddelek: Kaj kupiti | 1508 (1382) | iso2000 |