Forum » Operacijski sistemi » Win98 update
Win98 update
kaga ::
Moj fotr ima predpotopni računalnik z win 98, katerega jaz "servisiram". Po doooolgem času sem se sponil,da bi blo dobr naredit sekjuriti apdejt in lej ga, greš na MS stran in računalnika ne moreš updejtat.
Moje vprašanje pa je sledeče:
Ali sploh še obstaja updejt za win 98 - če ja potem, kako lahko to naredim.
če je odg. NE, bi vas prosil, če bi mi nekdo posredoval updajte za win98 - za eno pivo seveda
hvala v naprej
Moje vprašanje pa je sledeče:
Ali sploh še obstaja updejt za win 98 - če ja potem, kako lahko to naredim.
če je odg. NE, bi vas prosil, če bi mi nekdo posredoval updajte za win98 - za eno pivo seveda
hvala v naprej
kaga ::
Hvala za pomoč, ampak to je apdejt za eng verzijo, fotr pa ima slo verzijo. A si mogoče sprobal kako deluje na slo verziji?
veteran ::
Ja, ampak je bila že od prejšnjih popravkov (uradnih, z M$ strani) precej angleška...
IMHO slovenskih popravkov ne boš nikjer dobil (razen, če boš sam kopiral ustrezne resurse z npr ResourceHacker).
IMHO slovenskih popravkov ne boš nikjer dobil (razen, če boš sam kopiral ustrezne resurse z npr ResourceHacker).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spet luknje v WindowsihOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2664 (2664) | Mavrik |
» | Windows 98 SLO in WindowsUpdateOddelek: Operacijski sistemi | 1208 (1104) | Jeebs |
» | Kateri OSOddelek: Operacijski sistemi | 1414 (1152) | jlpktnst |
» | IE 5.5 download. kje???Oddelek: Omrežja in internet | 2011 (1873) | Azrael |
» | win XP vs. win 2KOddelek: Operacijski sistemi | 1245 (1064) | andrej |