Forum » Strojna oprema » mighty mouse na PC
mighty mouse na PC
Josephin ::
EN lep pisrčen pozdrav! odločam se ta nakup miške, pa me zanima ali lahko Applovo mighty mouse priklopim na moj navaden PC. operacijski sistem imam window xp torej ali lahko? pa prosim priporočajte tudi kere miške so zdj v tem času dobre!
hvala lepa za vaš trud
hvala lepa za vaš trud
PLAC PROSIM
TribesMan ::
Kakor jaz vem dela tud na PCju, samo je manjsi problem ker ni nobenih driverjev nikjer in pol zgubis popolno funkcionalnost.
Slisal sem da ne deluje "stranski" gumb (tisti k stiskas misko) in ne dela scrollanje "v stran" (gor/dol deluje BP)...
Sicer pa vprasaj na kaksnem Apple forumu, ti bodo znalo bolje povedat. Recimo www.epl.si/forum
LP
TribesMan
Slisal sem da ne deluje "stranski" gumb (tisti k stiskas misko) in ne dela scrollanje "v stran" (gor/dol deluje BP)...
Sicer pa vprasaj na kaksnem Apple forumu, ti bodo znalo bolje povedat. Recimo www.epl.si/forum
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
kopriva ::
Pozdrav! Mogočno miško mam na svojega PCja (na katerem so Winsi) priključeno že drugi dan in zaenkrat dela fantastično - seveda, znotraj znanih omejitev (npr. scroller dela samo gor-dol in ne v vse smeri kot na Tiger OSu ...).
Veliko kritik sem prebral glede obrabe tega kolesca. Upam, da bo meni zdržalo čim dlje. Drugače pa res ql miška - ravno tako sem rabu.
Veliko kritik sem prebral glede obrabe tega kolesca. Upam, da bo meni zdržalo čim dlje. Drugače pa res ql miška - ravno tako sem rabu.
AndrewSmith ::
Kaj pa wireless izvedba miske in tipkovnice
tudi delata na PC-ju?
tudi delata na PC-ju?
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms
kopriva ::
Hm ... s tem pa nimam izkušenj. Mislim, da ne ... Mislim, da je prav ta Mighty mouse bil prvi taki korak na "PC" trg glede Applovih mišk (itaq je menda sam Mighty mouse, Wireless in pač tista osnovna Applova ...).
Glede tipkovnice pa sploh ne vem.
Malo nerodno pri Mighty mouseu je mogoče zelo, zelo kratek USB kabl, vendar se to seveda da rešit z "USB podaljškom".
Glede tipkovnice pa sploh ne vem.
Malo nerodno pri Mighty mouseu je mogoče zelo, zelo kratek USB kabl, vendar se to seveda da rešit z "USB podaljškom".
AndrewSmith ::
Bom jst sel do frenda ki ma dual G5 doma
in si sposodu misko in tipkovnico za test.
Samo niso wireless...hmm
Jst rabim wireless.
in si sposodu misko in tipkovnico za test.
Samo niso wireless...hmm
Jst rabim wireless.
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple predstavil Magic Mouse, osvežil Macbook-a in Remote-a (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8688 (7298) | Phoebus |
» | Katera bluetooth miška?Oddelek: Kaj kupiti | 1599 (1502) | maticm |
» | Išče se: najlepša miš! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7086 (4894) | Tomay |
» | Nevarni MišekOddelek: Novice / Ostale najave | 4130 (3540) | we_are_borg |
» | Mogočni mišek na pohodu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 10806 (8354) | Jaka83 |