» »

Moja prva spletna stran...

Moja prva spletna stran...

ManyMan ::

No fantje...končno mi je uspelo...moja prva splatna stran... http://www.freewebs.com/mzmutnik/ ...mislm index je končan zdele moram sam se ostale...prosim za oceno

poweroff ::

TZdi se mi da zgornji logo v rdeči barvi ne paše k spodnjemu delu v modri barvi (barvno). Pa sam logo se mi zdi precej neprepoznaven... v bisvu moteč, ker je nepregleden in nesporočilen.
sudo poweroff

ManyMan ::

hm..na ker logo pa misls...če mislš tole k je v Arabščini to je za tale muslimaski praznik k sm čestitu muslimanom a ne....drgač evo glih zdele delam nov zgornji del in rdeče barvo bom zamenju z modro..

mte ::

Podčrtano besedilo v standardnem pomenu pomeni link. V tvojem primeru pa pač ne. Precej zavajajoče. Matthai ti tudi prav povedal da je zgornji logotip brezvezen - videti je da je to samo produkt igračkanja začetnika v kakem grafičnem programu, nič ne pomeni (in ja, oba govoriva o zgornjem), nek pomen je ponavadi bistvo logotipa. Bistvo grafike je poudarek vsebine, ne pa par "umetniško" postavljenih krivulj ki nič ne predstavljajo.
Levi menu izgleda nedokončan, anketa izgleda nasilno postavljeno, ne ujema se s stilom strani.
Koda strani je obupna (poglej si rezultat validatorja tukaj) - posledica dela z enim izmed obupnih microsoftovih urejevalnikov IN popolnega neznanja html-ja.

Seveda za prvo strani ni za pričakovati da bo solidna, ampak samo iz kritike se učimo. Če imaš namen še kakšno stran izdelati ti predlagam da se resno začneš učiti (x)html in css. Tudi kakšno knjigo z osnovnimi oblikovalskimi napotki ti močno priporočam.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mte ()

BluPhenix ::

Se podpišem pod mtejev post.

Stvar si delal na 17" monitorju ne?

Source je grd grd, verjetno res posledica frontpage-a. Ni mi jasno, zakaj se tako alternirajo jeziki na strani (home, pocetna, screenshots)
Logotip, polek tega, da je čisto izven konteksta, je tudi malo prevelik, vsaj za moj okus. Drugo je, če bi bil lep design tako velike glave (se mi zdi bolj primerno kot logotip), ampak tako, ne paše in ni uredu.

Še en problem imam, že vsaj ene 3 min. gledam stran pa še vedno ne vem o čem govori. Kaj je to stran o vesolju, o človeku, o? prodajalni zalenjave, priporočam, da to narediš malo bolj očitno.

Sicer pa kar nadaljuj z delom, vsak začetek je težek in tudi pošteno prekritiziran. Tudi jaz ti priporočam, da se malo bolj poglobiš v xhtml in CSS.

mte: ti še kej tega delaš? Imaš kaj novega za videt?
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

tec ::

Logo je v BMP??

mte ::

BluPhenix: kako "še"? Odkar sem takrat "pred mnogimi leti" ustvaril tisto skropucalo ki verjetno ti misliš sem do pred kratkim bolj ko ne pasivno spoznaval razne tehnologije brez nekega izdelka, zdaj sem se pa spet malo bolj aktivno lotil delat, s tem da sem se usmeril bolj v kodiranje (xhtml, css, python ipd.) ker za z grafiko delat (razen kej malga pokritizirat) niti nimam smisla niti sposobnosti. Drugače kakšnih osebnih referenc nimam nič...
Ma ti si tudi zdej na tem področju bolj kot včasih al kaj? :)

BluPhenix ::

Tukaj se lahko nadaljujejo komentarji na stran: www.mutnik.org
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tody ()

#000000 ::

Kake vrste stran je to, verska ?? Aja to daj ti lepo v oceno na recimo čefurji.net al pa na kak portal izven slovenije, ker mlajši obiskovalci verjetno ne razumejo jezika. Pa da ne bi kdo narobe razumel mojega posta. LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ocenite stran (ja spet:)) (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
9214358 (11321) Tody
»

Pomoč pri dizajnu (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
625558 (3978) Meizu
»

Ocena Dizajna (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
564436 (3346) Tody
»

Oceni stran

Oddelek: Izdelava spletišč
472398 (1381) njok
»

izgled strani v IE6 in Firefox (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
565127 (4338) gregy

Več podobnih tem