Forum » Omrežja in internet » Več omrežnih povezav - nevšečnosti
Več omrežnih povezav - nevšečnosti
neres ::
Torej:
Imam mrežo v študentskem domu, kjer je tudi internet. Za se povezat imam prenosnik. Na istem prenosniku imam tudi Siolovo povezavo, ki jo zelo redko uporabljam doma.
Do sedaj je delalo v redu (v domu, ne z Siolovo povezavo). Ko sem pognal Firefox in se hotel povezat na eno stran je povezalo takoj.
Potem pa sem nekaj mešal z nastavitvami, s tistim čarovnikom: "guided internet installation" (al neki takega) pri "advanced" v LAN nastavitvah.
In sedaj ko poženem Firefox in hočem it na eno stran se mi pojavi okence od Siolove povezave (kjer je username, password, connect...). Kliknem Cancel in je vse v redu. Poveže se normalno.
Ampak mi gre na živce da se pojavi to okence od Siola.
Kako se da to odstranit? Se da zbrisat une nastavitve, ki sem jih delal?
Sem kliknil pri Siolovi povezavi, da ta povezava ne bo "priljubljena" ampak ne pomaga.
Hvala!
p.s. izrazi so morda nejasni, ker imam italijanske windowse, tako da na hitro prevajam
Imam mrežo v študentskem domu, kjer je tudi internet. Za se povezat imam prenosnik. Na istem prenosniku imam tudi Siolovo povezavo, ki jo zelo redko uporabljam doma.
Do sedaj je delalo v redu (v domu, ne z Siolovo povezavo). Ko sem pognal Firefox in se hotel povezat na eno stran je povezalo takoj.
Potem pa sem nekaj mešal z nastavitvami, s tistim čarovnikom: "guided internet installation" (al neki takega) pri "advanced" v LAN nastavitvah.
In sedaj ko poženem Firefox in hočem it na eno stran se mi pojavi okence od Siolove povezave (kjer je username, password, connect...). Kliknem Cancel in je vse v redu. Poveže se normalno.
Ampak mi gre na živce da se pojavi to okence od Siola.
Kako se da to odstranit? Se da zbrisat une nastavitve, ki sem jih delal?
Sem kliknil pri Siolovi povezavi, da ta povezava ne bo "priljubljena" ampak ne pomaga.
Hvala!
p.s. izrazi so morda nejasni, ker imam italijanske windowse, tako da na hitro prevajam
A nobeden ne ve?
Sicer sem nastavil pri nastavitvah Firefoxa, da se mi ne pokaže več na začetku.
Ampak zdej se mi je pa to okence nekajkrat pokazalo ko sem odprl strani s kakimi video posnetki.
Sicer sem nastavil pri nastavitvah Firefoxa, da se mi ne pokaže več na začetku.
Ampak zdej se mi je pa to okence nekajkrat pokazalo ko sem odprl strani s kakimi video posnetki.
BlazP ::
Pojdi v Control Panel, izberi Internet Options in tam zavihek Connections. Pa pri Siolovi povezavi izberi Never dial this connection.
Ok, hvala.
Sicer pri meni je nekaj takega kot: "Never use remote connections", ena od treh opcij za remote connections in VPN. Nimam izbire specifično za siolovo povezavo.
(XP Home, SP1)
Ampak mislim da je to to.
Prej je blo naštimano na "Use remote connection if network connection is not available", kar bi najbrž tudi moralo delovati, razen če mrežne povezave ne zazna dovolj hitro ali kaj?
Sicer pri meni je nekaj takega kot: "Never use remote connections", ena od treh opcij za remote connections in VPN. Nimam izbire specifično za siolovo povezavo.
(XP Home, SP1)
Ampak mislim da je to to.
Prej je blo naštimano na "Use remote connection if network connection is not available", kar bi najbrž tudi moralo delovati, razen če mrežne povezave ne zazna dovolj hitro ali kaj?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | visual studio C# MSSQL error- rabim pomoč hitro!!!Oddelek: Programiranje | 1947 (1539) | kv1dr |
» | PPPoE Na mobilniku?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1778 (1541) | Puzo |
» | Barricade wireless Broadband router Smcwbr14-G + 2.4Ghz 54Mbps Wireless PCI cardOddelek: Omrežja in internet | 1120 (1041) | Dreamer__ |
» | WinXP in Remote web desktopOddelek: Programska oprema | 1609 (1562) | Cokolesnik |
» | http://vizija.siol.net/Oddelek: Loža | 4871 (4487) | [t502] |