Forum » Programska oprema » Image diska iz file serverja Samba
Image diska iz file serverja Samba
alex32 ::
A je mozno dat sliko diska na nek PC prek file serverja Samba al klasicno prek MS mreze ...?
Rad bi namreč postavil sisitem prek mreze z sliko (image) ...
Hvala
Rad bi namreč postavil sisitem prek mreze z sliko (image) ...
Hvala
- spremenilo: alex32 ()
Sistem postvaljam cist na novo imam pa sliko (imaage diska) na file serverju ...
Torej, da ne bootam PC iz Cd-roma in vse na novo instaliram, XP, Office, podatki ...
Upam, da sem bil tokrat bolj jasen ...
Hvala
Torej, da ne bootam PC iz Cd-roma in vse na novo instaliram, XP, Office, podatki ...
Upam, da sem bil tokrat bolj jasen ...
Hvala
ToniT ::
ToniT: Sem mel v mislih Ghost.
A je mozno, da bootam iz CD-ja, sliko diska pa iz file serverja oz. omrezja
A je mozno, da bootam iz CD-ja, sliko diska pa iz file serverja oz. omrezja
ToniT ::
Možno je. Samo je pa potrebno narediti boot CD z gonilniki za mrežno kartico in sistemom, s katerim se boš lahko logiral v omrežje.
sash ::
To dela, ker sem tako že restavriral sisteme, vendar sem namesto Ghost-a uporabil Actonis True Image.
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
zile ::
Kaj je tvoj problem res?
Da se zgostat računalnik brez sistema preko serverja...
Na eni strani rabiš recimo win2000 z ghostom8 +3rd party dhcp program na drugi pa računalnik brez sistema.
Zbootaš s cdjem na katerem je ndis driver od mrežne, ki je vgrajena v računalniku brez sistema in ghostaš sliko preko serverja.
Da se zgostat računalnik brez sistema preko serverja...
Na eni strani rabiš recimo win2000 z ghostom8 +3rd party dhcp program na drugi pa računalnik brez sistema.
Zbootaš s cdjem na katerem je ndis driver od mrežne, ki je vgrajena v računalniku brez sistema in ghostaš sliko preko serverja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pistavitev, File serverOddelek: Programska oprema | 954 (823) | alex32 |
» | Ponovna inštalacija Windows v 7 minutah...Oddelek: Operacijski sistemi | 3234 (2990) | Keyser Soze |
» | inštalacija 2000??? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3731 (3158) | ToniT |
» | Ali to pomeni vdor?Oddelek: Operacijski sistemi | 1180 (938) | Gh0st |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2370 (1741) | BlackHole |