Forum » Omrežja in internet » vdor
vdor
boss-tech ::
jst lepo pišem po messengerju s kolegom in kr naenkrat pod moje ime nekdo drug piše vmes. gledam jst to in pol vidim da ni druga kot da se mi je nekdo obesu gor.
no potem se menva naprej in še kr zajebava. odklopim messengerja in vržem gor zone alarm pro. po 2 minutah 3 resni poskusi vdora iz ip.ja 193.77.21.5
to more bit slovenc kolk jst vem? k 193.77 mam tud jst. kok se ga nej losam- mi lahko zej skoz pride?
vsakih par minut mi javi poskus vdora- že mam 5 njegovih poskusov
mi lahko prosim moderator to prestavi v drugo temo- sm se zmotu
no potem se menva naprej in še kr zajebava. odklopim messengerja in vržem gor zone alarm pro. po 2 minutah 3 resni poskusi vdora iz ip.ja 193.77.21.5
to more bit slovenc kolk jst vem? k 193.77 mam tud jst. kok se ga nej losam- mi lahko zej skoz pride?
vsakih par minut mi javi poskus vdora- že mam 5 njegovih poskusov
mi lahko prosim moderator to prestavi v drugo temo- sm se zmotu
- spremenil: boss-tech ()
Hair ::
Zadeva /imitate (al neki v tem smislu) imitira tvoj nick. So me že parkrat na to hotl nategnt, pa je moj Gaim imun na to . Vprašaj prijatelja zakaj te zafrkava!
[lahko da se motim, ne odgovajam za posledice]
[lahko da se motim, ne odgovajam za posledice]
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
ne verjamem da je bil on- k sm ga klicu. no zdej ni važn- zgleda da je to mim
sam še kr poskuša en prit not iz tega naslova
sam še kr poskuša en prit not iz tega naslova
poweroff ::
Hm, praviš, daje bil IP xxx.xxx.xxx.xxx? Hja, v takem primeru se splača pogledat tole, pa tudi tole.
Potem pa lahko v Googla vpišeš še "ključna_beseda site:johnny.ihackstuff.com". Kaj je ključna beseda je pa seveda treba ugotoviti z malo raziskovanja. Recimo kaj na "B". No, zdaj bom pa tiho, da ne bom kaj preveč povedal...
Potem pa lahko v Googla vpišeš še "ključna_beseda site:johnny.ihackstuff.com". Kaj je ključna beseda je pa seveda treba ugotoviti z malo raziskovanja. Recimo kaj na "B". No, zdaj bom pa tiho, da ne bom kaj preveč povedal...
sudo poweroff
mene zanima kok je s tistip programom imitate (oz msn discovery)- kok deluje?
možn je da je to kolega uporabu.
možn je da je to kolega uporabu.
zee ::
o msn discovery programu je že ena tem in sicer je govora, kako je MSN messenger končal delat po inštalaciji tega čuda.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Mislim, da je ta imitate scena v Messenger Plus-u.
Sem se pozanimal. Res gre za dodatek/program discovery, točen ukaz pa je !imitate
Lp!
Lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSH forwarding na MikrotikuOddelek: Omrežja in internet | 1806 (1546) | miki133 |
» | Linux - konfiguracija domeneOddelek: Omrežja in internet | 1771 (1552) | EagerWolf |
» | Občasni nekajminutni izpadi Arnesa preko kabla?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4166 (3211) | bastadu |
» | IPTABLES in TCP flags problemOddelek: Operacijski sistemi | 1455 (1284) | Bojan xxxx |
» | router dela na nekih url jih samo polovičnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1631 (1447) | Medo_m |