Forum » Programiranje » [c++] Kdaj je pritisnjen enter in shutdown signal
[c++] Kdaj je pritisnjen enter in shutdown signal
iggy ::
Ok problem je sledeč:
Imam program v katerega uporabnik vpisuje znake. Znaki se vpisujejo v isto vrstico, hočem pa da ko se bo pritisnil enter da skoči v novo vrstico.
problem no.2:
Zanima me kako bi program, ki teče skozi kot proces "lepo ugasnil", ko bi dal v winsih shutdown? Torej Shutdown signal bi končal moj program.
Imam program v katerega uporabnik vpisuje znake. Znaki se vpisujejo v isto vrstico, hočem pa da ko se bo pritisnil enter da skoči v novo vrstico.
problem no.2:
Zanima me kako bi program, ki teče skozi kot proces "lepo ugasnil", ko bi dal v winsih shutdown? Torej Shutdown signal bi končal moj program.
Hey, you're fat!
Fury ::
1. Povej kako vpisuje? Windows form? Konzola?
2. Hendlat mores WM_QUIT message. Ko ga dobis, ubijes program. Winsi vsem programo postajo WM_QUIT in pol se zacne tist shutdown timer, ki ti programe, ki ta msg ignorirajo oz. so frizneni pobije. 99% sem preprican da je tko :)
2. Hendlat mores WM_QUIT message. Ko ga dobis, ubijes program. Winsi vsem programo postajo WM_QUIT in pol se zacne tist shutdown timer, ki ti programe, ki ta msg ignorirajo oz. so frizneni pobije. 99% sem preprican da je tko :)
Fury ::
enter bi ti mogu sam vrzt v naslednjo vrstico? dej prilep kaksen primer kode al pa tocen primer kaj gre narobe, ker te ne razumem tocno :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10866 (9457) | inbox |
» | C++ programirane v Open GL oz. Direct xOddelek: Programiranje | 2972 (2243) | Vesoljc |
» | OpenGL problemOddelek: Programiranje | 2478 (2044) | Gundolf |
» | Kako blokirati kombinacijo tipk (Ctrl+Alt+Del, ...) v VB za win XP, 2000Oddelek: Programiranje | 1447 (1265) | noraguta |
» | DirectX, neki ne greOddelek: Programiranje | 1148 (1046) | Senitel |