Forum » Pomoč in nasveti » Črka sistemskega diska
Črka sistemskega diska
novi ::
Zdravo.
Imam problem z črko sistemskega diska. Nov računalnik ima vgrajen čitalec spominskih kartic 6/1! Problem nastane, ko instaliram windows XP-je, ker mi jih naloži na zadnjo možno črko (H), pa čeprav začetni blue win setup izbere pravo c črko sistemskega pogona!
Ima kdo kakšno idejo kako zamenjati končnico že instaliranim windowsom, ali kako naredit, da se bo install izvršil na c!
Ps.: Škatla ima nalepko in ni mogoče čitalca fizično odstraniti!
Hvala.
Imam problem z črko sistemskega diska. Nov računalnik ima vgrajen čitalec spominskih kartic 6/1! Problem nastane, ko instaliram windows XP-je, ker mi jih naloži na zadnjo možno črko (H), pa čeprav začetni blue win setup izbere pravo c črko sistemskega pogona!
Ima kdo kakšno idejo kako zamenjati končnico že instaliranim windowsom, ali kako naredit, da se bo install izvršil na c!
Ps.: Škatla ima nalepko in ni mogoče čitalca fizično odstraniti!
Hvala.
Damjan Jagar ::
Ah daj no novi, zdaj pa nisi več novi. 3 leta na forumu!
Izpljunek ST iskanja
Izpljunek Google iskanja
V prihodnje najprej uporabi funkcijo iskanje.
Izpljunek ST iskanja
Izpljunek Google iskanja
V prihodnje najprej uporabi funkcijo iskanje.
http://jagar.si
novi ::
Cyb3r ... Mogoce sem napisal prevec splosno, ali si prebral prehitro!
Zadeva je problematicna v tem, da mi pod crko pogona H naloži sistem in ta crka postane Primary disk oz. boot volume! Te pa se na žalost preko computer managment-a ne da spreminjat!
Zadeva je problematicna v tem, da mi pod crko pogona H naloži sistem in ta crka postane Primary disk oz. boot volume! Te pa se na žalost preko computer managment-a ne da spreminjat!
luli ::
Mogoče ti bo rešitev všeč :
Vsi čitalci so povezani na usb. Torej v BIOS-u onemogoči USB, inštaliraj WINDOWS in zopet omogoči.
Vsi čitalci so povezani na usb. Torej v BIOS-u onemogoči USB, inštaliraj WINDOWS in zopet omogoči.
zile ::
Še lažje pa je, da prvo onemogočiš USB naprave v system properties oz administrative tools. Popraviš datoteko boot.ini. Datoteka je read only, zato preko raziskovalca omogoči pisanje vanjo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | preimenovanje particijOddelek: Programska oprema | 754 (584) | hojnikb |
» | Malo prostora na COddelek: Pomoč in nasveti | 1800 (1431) | SkIDiver |
» | Sprememba črke sistemskega diska v Win XP?Oddelek: Operacijski sistemi | 1507 (1403) | darkolord |
» | Preimenovanje particije d v cOddelek: Operacijski sistemi | 1269 (1209) | simnov |
» | ParticijeOddelek: Pomoč in nasveti | 961 (901) | IgorGrozni |