Forum » Pomoč in nasveti » [KDE] Kako bi iz ftp naslova pobral vse datoteke vkljucno z direktoriji?
[KDE] Kako bi iz ftp naslova pobral vse datoteke vkljucno z direktoriji?
Jst ::
Vprasanje v naslovu.
Nameravam narediti update KDEja na 3.5 v OpenSuse10.
Any ideas? Ker meni se vedno "nekje" ustavi, tako, da nikakor ne morem dobiti vsega.
Nameravam narediti update KDEja na 3.5 v OpenSuse10.
Any ideas? Ker meni se vedno "nekje" ustavi, tako, da nikakor ne morem dobiti vsega.
Ista fora, kot ce s Konquererom drag%drop: vedno se mi pri nekem fajlu ustavi.
Rabil bi nekaj GetRight-u podobnega.
Rabil bi nekaj GetRight-u podobnega.
M.B. ::
Kaj pa če Kde SVN uporabiš pa skript spremeniš, da jemlje s KDE 3.5 Source repositoria.
Ali pa uporabiš Konstruct, Konstruct2.
Ali pa uporabiš Konstruct, Konstruct2.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.
Sadly only a handful ever progress past that point.
Bigwhale: res ni bil problem pri meni. Par dni nazaj mi je Yast iz tistega yast vira brez problema potegnil vse kar je potreboval za instalacijo kde 3.5.
kriko1 ::
Jaz sem kar prek opere pobral:
ctr+alt+l, označu linke, qick download.
Ko stanka, odpreš en rpm v mapi (z konquerorjem), in dodaš source dir v yast (klikneš gumb), nato odpreš yast, software management, in izbereš update if newer ver. available.
lp
ctr+alt+l, označu linke, qick download.
Ko stanka, odpreš en rpm v mapi (z konquerorjem), in dodaš source dir v yast (klikneš gumb), nato odpreš yast, software management, in izbereš update if newer ver. available.
lp
Ah, jst sm dal mu dal samo source of inst, pa update if newer. In sem že par dni happy user of kde 3.5. :)
kriko1 ::
Srečnež, verjetno si lastiš kak xDSL, no jaz sem se pri prijatlu tako stankal, zato sem imel tak postopek.
Žal leta 2006 še vedno nimamo možnosti ADSL-a.
Žal leta 2006 še vedno nimamo možnosti ADSL-a.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prevajanje podnapisov v linuxuOddelek: Programska oprema | 1230 (1154) | jype |
» | Združitev konzole in namizja v DebianuOddelek: Operacijski sistemi | 1311 (1084) | ZGI |
» | kdmrcOddelek: Operacijski sistemi | 1279 (1091) | kriko1 |
» | KMetabarOddelek: Operacijski sistemi | 1108 (940) | kriko1 |
» | Editing videa pod LinuxomOddelek: Operacijski sistemi | 2831 (2336) | CaqKa |