Forum » Operacijski sistemi » Preimenovanje particije d v c
Preimenovanje particije d v c
simnov ::
Živjo
Imam dve particiji na enem disku C: D: jaz bi imena rad ravno obrnil , da ci C: bil D:
in D: bi bil C:
Imam dve particiji na enem disku C: D: jaz bi imena rad ravno obrnil , da ci C: bil D:
in D: bi bil C:
Mr_Globus ::
Sistemske particije ne moreš preimenovat. Če pa nobena ni sistemska uporabi Administrative tools
simnov ::
hm sem mislu , da se da potem bi pa vsaj nesistemsko spremenil v E:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: simnov ()
k4vz0024 ::
Za WIn 2000:
Gresš v Administrative tools, nato pa v computer manegment/storage/disk managment, izbereš novo črko,
Pri tem sem naletel na čuden problem, ko sem zamenjal črko nesistemske particije ni blo več možno dostopat do internetnih strani, kljub temu da je bila poveza? A kdo kaj ve o tem
Gresš v Administrative tools, nato pa v computer manegment/storage/disk managment, izbereš novo črko,
Pri tem sem naletel na čuden problem, ko sem zamenjal črko nesistemske particije ni blo več možno dostopat do internetnih strani, kljub temu da je bila poveza? A kdo kaj ve o tem
smetko ::
Spreminjanje črke sistemskega oz. zagonskega pogona: http://support.microsoft.com/?kbid=223188
No comment
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri nalaganju windowsa!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1671 (1671) | LeXani |
» | Analiza pobeglega Service packa za VistoOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4538 (2574) | wooted |
» | remonte desktopOddelek: Omrežja in internet | 1064 (951) | jurre |
» | Mreža z več kot 10 računalnikiOddelek: Operacijski sistemi | 1301 (1181) | Lith |
» | noče se bootat...unmountable boot volumeOddelek: Pomoč in nasveti | 1192 (1085) | ttquatro |