Forum » Operacijski sistemi » Formatiranje Windows particije iz Windowsa.
Formatiranje Windows particije iz Windowsa.
Malkec ::
Moj problem je sledeč:
Ker so mi windowsi nekaj zajebavali, sem formatiral. In mi ni šlo znova inštalirat na isto particijo ( C ) sem inštaliral na drugo. Ampak problem je v tem, da C ni formatiralo. Jaz pa bi rad formatiral particijo C ampak je ne morem. Iz windowsov ko skušam dat format C, mi napiše da ne dovoli, ker je to windows particija ( sedaj imam dual boot win xp). Malo sem googlal, ampak nobene pametne informacije. Ve kdo, kako bi lahko formatiral win particijo?
Lp
Ker so mi windowsi nekaj zajebavali, sem formatiral. In mi ni šlo znova inštalirat na isto particijo ( C ) sem inštaliral na drugo. Ampak problem je v tem, da C ni formatiralo. Jaz pa bi rad formatiral particijo C ampak je ne morem. Iz windowsov ko skušam dat format C, mi napiše da ne dovoli, ker je to windows particija ( sedaj imam dual boot win xp). Malo sem googlal, ampak nobene pametne informacije. Ve kdo, kako bi lahko formatiral win particijo?
Lp
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
zee ::
C:\ particijo boš lahko sformatiral samo iz inštalacijskega programa od Windowsov. Če ne gre, potem preglej disk s kakšnim ustreznim programom.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Samo obstaja možnost samo za formatirat iz inštalacijskega programa? Ker kolko se spomnim je samo za install...
#000000 ::
Ja če imaš boot win CD bo šlo. Saj ne moraš formatirat particije na keri teče sistem. Zato je boot cd da štartaš mašino z njim in takrat ti dovoli formatirat tudi c:
Če nimaš boot-abilnega win CD-ja si ga nared. LP
Če nimaš boot-abilnega win CD-ja si ga nared. LP
Microsoft ::
Na C particiji mas sigurno kaj fajlov, ki ce jih bos pobrisal, se ti Winsi ne bodo vec postavl. Sej, vklopi si poglet sistemskih fajlov, pa jih bos lahko videl.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
#000000 Boot cd ni problem, problem je v tem, da če dam windows clean install na C particijo, mi napiše da ne more formatirat C ker so tam gori temporary install files
Bom probal boot file zbrisat.
Bom probal boot file zbrisat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | inštaliranje iz usbOddelek: Pomoč in nasveti | 1074 (759) | hojnikb |
» | Pri urejanju ne pokaže vseh particijOddelek: Operacijski sistemi | 3636 (3117) | Malajlo |
» | Windows 98; temeljit pregled ali format?Oddelek: Operacijski sistemi | 2077 (1553) | Pyr0Beast |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8118 (7202) | buneech |
» | deinstalacija windowsov xp na notebookuOddelek: Pomoč in nasveti | 1337 (1208) | Imagination |