» »

Glede števila postov

Glede števila postov

MihaFirst ::

Ljudje lahko v statistiki dobijo napačen vtis o meni. Piše, da imam 57 postov, v resnici pa jih imam več, le da ste mi jih 20 zbrisali. a kje piše dejansko število čisto vseh postov, ki sem jih napisal?
www.gamma.si

Ziga Dolhar ::

True.

Za vernejšo sliko o uporabniku priporočam pripis celotnega števila postov in delež izbrisanih.
https://dolhar.si/

perci ::

ni slaba ideja - potem bo vsak uporabnik ze od dalec videl, katerga je treba ignorirat

mogoce bi clo en kolačni diagram blo za dodat zraven nicka :)

točno tako! kr na delo, TP in ostali TePci:D
www.gamma.si

K0K0 ::

Edward bolj kot kvantiteta je važna kvaliteta postov.
Osebno nism še nkol pogledu kol postov ma kdo.

ja, pa glede na to, da so vsi moji post na vrhuncu kvalitete me potem zanima še dejanska kvantiteta.
www.gamma.si

alum ::

edward, daj se prosim focni. vsaj malo. ;)

Sem se parkrat in sem še vedno istega mnenja:d

Sicer pa vsem vodilnim: še vedno nimam podatkov o izbrisanih postih! ;((
www.gamma.si

Zgodovina sprememb…

PrimozR ::

Svašta ej. Samo to lahko rečem :D Sicer poznam določene 'kekce' (ne na tem forumu, nikoli ne gledam št. postov, le vsake toliko pri sebi, samo za info) z 20k ali sedaj žže 25k posti pa lahko ugibaš kakšni ti posti so. Da, uganil si (če si, bravo, če nisi, kaj ti morem), samo nabijanje in nič drugega. Rahlo boljšo sliko da povprečna dolžina posta, a tudi ta lahko zavaja (lahko da vse nabivjanje združiš v en sam post ;) ).

Zanima me še nekaj! Glede na to, da so mi zaklenili skoraj polovico tem, ki sem jih odprl me zanima, kje je seznam:
- izbrisanih postov
- zaklenjenih tem
- opozoril
???

btw- a se je kdaj zgodil, da so komu izbrisal celotno temo?>:D
www.gamma.si

Aja, 57 ali 77 ni velike razlike. Vse je malo. So določeni primerki s krepko čez 10.000 oz. 15.000 posti. Sergio na primer ima čez 1000 novic. Sama kvaliteta s kvantiteto vred.

AJa, ja, dostikrat se je že brisalo temo. Sam bi brisal tudi tole, saj je brezpomenska.

Ni, če ti ni vseeno!>:D
www.gamma.si

Ne vem zakaj ti ni. Zaletavaš se v najbolj nepomembno stvar. Skuliraj se in piši kvalitetne poste. Kvantite pride s časom.

sej v Pomoč in nasveti zelo redno sodelujem, rad pa težim s takimi stvarmi, ker sicer je za take stvari loža, ampak tu sem bolj opazen :D :D :D
www.gamma.si

Nejc Pintar ::

morda namesto avatarjev graf s procentom izbrisanih postov za obdobje zadnje pol leta:)
Lahko je biti prvi, če si edini!

Nejc ne bi bilo slabo. edward sicer pa ni potrebno biti v Pomoč in Nasveti. S temami podobnimi tej si samo zbijaš ugled, ki je, po pravici povedano, bolj na psu.

i know :D
but i don`t care...

i love my life :D
www.gamma.si

Ja kaj pol tzežiš da si ljudje ne mrojo ustvart pravega mnenja, če ti ni mar??? Sam sebe kenslaš.

overlord_tm ::

Vse kar lahko rečem je: moje sožalje, edward :\ . Človek, malo se zamisli nad sabo ...

Moonman ::

Sicer pa imamo temo štetje, sloncke ... :D

Nejc Pintar ::

Ali pa user rating, torej da bi userji ratali userje?
Lahko je biti prvi, če si edini!

OmegaBlue ::

Veste nekako mamo temo Vaši predlogi, ki nekako povzame celoten smisel te teme (noro ane?).

Samo še nekaj pripišem predno potonem temo v zgodovno:
-User rating bo
-Glede avatarjev na poste/pridnost/oceno je bilo predlagano, predebatirano nevem kaj bo iz tega, recmo da bi blo fajn.

Just wait and see.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Predlog karme

Oddelek: Slo-Tech
121939 (1570) SodVina
»

Število zbrisanih postov

71214 (678) blblb

Pritožbe 2 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

86552508 (24175) OwcA

Več podobnih tem