Forum » Slo-Tech » Število zbrisanih postov
Število zbrisanih postov
MihaFirst ::
No, ker se v tej temi "Slo-tech" že zelo dolgo nič ne dogaja (vse od takrat, ko sem bil zadnjič zares dejaven) bom spet malo zatežil.
Torej, kot veste, sem na forumu absolutni prvak po številu postov, a mi tega nihče ne priznava, ker je bil velik del mojih postov in tem izbrisan. No, a bi mi lahko nekdo od TePcev namignil, koliko je bilo zbrisanih postov in tem.
Najlepša hvala,
edward the đek
Torej, kot veste, sem na forumu absolutni prvak po številu postov, a mi tega nihče ne priznava, ker je bil velik del mojih postov in tem izbrisan. No, a bi mi lahko nekdo od TePcev namignil, koliko je bilo zbrisanih postov in tem.
Najlepša hvala,
edward the đek
www.gamma.si
root987 ::
Zakaj? Da bi si potem ti svoj ego še s številom izbrisanih postov višal? :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
vrtnyka ::
Mogoce so pa zbrisani posti edino s cimer se lahko pohvali ( se opravicujem za zlobnost )
vrtnyka ma resota rada
Nejc Pintar ::
S takim odnosom 100%
edit:
Ali na ST sploh obstaja ban?
edit:
Ali na ST sploh obstaja ban?
Lahko je biti prvi, če si edini!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nejc Pintar ()
MihaFirst ::
root987 in vrtnyka, oba imata deloma prav.... a niste opazl, da je moj ego popolnoma na psu?
no, zdej bi pa rad še kak odgovor od TePcev :D
no, zdej bi pa rad še kak odgovor od TePcev :D
www.gamma.si
Opkow ::
Ne smejo dati podatka o tem, koliko izbrisanih postov ima posamezni uporabnik. Niti, ce samo zate Primoz pozene query cez bazo.
Naj te matra, naj te rajca, joki, prosi... Naj gre tvoj ego v tri krasne. Upam, da te bo cel slo-tech zivciral glede tega.
Uzivej.
Naj te matra, naj te rajca, joki, prosi... Naj gre tvoj ego v tri krasne. Upam, da te bo cel slo-tech zivciral glede tega.
Uzivej.
R33D3M33R ::
Torej, kot veste, sem na forumu absolutni prvak po številu postov, a mi tega nihče ne priznava, ker je bil velik del mojih postov in tem izbrisan.
Sanjaš... mtosev te popapa za malo malico :). Kar oglej si njegov profil: http://www.slo-tech.com/script/IDInfo/opodatek.shtml?userID=25712&tipizpisa=3
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
blblb ::
khm...
ce se ze gremo kdo ima vec.... + Thomasovi posti imajo vsaj neko vsebino medtem ko polovica mtosevih postov vsebuje "LOL"
lp, blblb
ce se ze gremo kdo ima vec.... + Thomasovi posti imajo vsaj neko vsebino medtem ko polovica mtosevih postov vsebuje "LOL"
lp, blblb
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaš rojstni dan (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8786 (6776) | Looney |