» »

A je crknila grafična

A je crknila grafična

feliche ::

Evo moj problem. Prižgem računalnik, zadeva zalaufa - monitor, ki je prižgan na stand by se noče aktivirat, ostane temen - slike ni. Tudi ročno vklop izklop vklop ne gre. Ko izklopim monitor z grafe mi javi no signal. Kva se je zgodilo???

sirotka ::

A ti kaj piska plata? Priklopi zvočnik, ker če je grafa, mora piskat. Vzemi tud rame vn in spihaj kontakte. Drugače, če nič ne piska je šel proc.

stock ::

a si kj naviju? probi reset CMOS-a(biosa) alpa dj vn baterijo.

feliche ::

Nč nisem naviju. Ne morem probat če grafa piska, ker mi je glih zaradi zvočnikov nekaj crknlo. Zvočnikii nekaj niso delal pa je ta mala neki not pa ven pr pržganmu kompu vtikala. Pol pa je kr naenkrat freeznu. Je bil na silo ugasnjen in sedaj pa je to. Tko, da bi rabu še kakšen nasvet. Ker če je šel proc je to kr en k....

Azrael ::

Fantje govorijo o zvočniku, ki je v računalniku (iz njiga prideje tisti kratek pisk pri vklopu, če je vse OK), ne o tistih, ki so priklopljeni na računalnik.

Kaj je crknilo je težko reci, poglej naslednje nasvete in če še ne bo uspeha, poročaj kaj si že poskusil, da ti bomo lažje svetovali.
Nekoč je bil Slo-tech.

sirotka ::

kaj je pa ven vtikala pri prižganem compu...da ti ni šla matična, oz. še kaj več po gobe...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se prižge in ugasne!?

Oddelek: Strojna oprema
318602 (6505) kupim9
»

Težave pri na novo sestavljenem računalniku.

Oddelek: Pomoč in nasveti
492004 (1467) Dominik91
»

need hardware help!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
151444 (1111) Pyr0Beast
»

Obujanje starejšega računalnika

Oddelek: Strojna oprema
151350 (1018) R33D3M33R
»

Plata fuč?