» »

Pocasni win 2000 !!

Pocasni win 2000 !!

Webmojster ::

Pozdrav vsem skupaj!

Pred enim tednom sem si instaliral windowse 2000 professional (masina: celeron 500, 192 MB rama). Dva dni je vse fino delalo, hitro .. tretjo jutro pa prizgem racunalnik in vse dela za ene 20% pocasneje. Recimo mirc nuca 4 - 5 sekund da se nalozi, ... Za viruse sem pregledal, pa jih ni. A mogoce kdo ve, kaj bi bilo lahko narobe?

Hvala za odgovore

Jebiveter ::

Poglej v task manager kater program ti odzira resource! (kliknes z desno tipko na task bar in izberes task manager) Pod drugim jezickom po vrsti (ne vem kako se klice) pogledas kaj porabi najvec rami in procesorja!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Boky ::

Kolega ima durona na abit Kt7-raid. V win 2000 in sedaj v XP-jih se mu dogaja, da je vcasih disk v UDMA 0 vcasih v UDMA 3 vcasih v UDMA 4 nacinu. Poglej ce se tudi tebi to slucajno ne dogaja. Btw a se se komu to dogaja in kaj bi lahko bil vzrok?
BIOS na plati je ta zadnja verzija.

yjj ::

Vzrok bi lahko bila povečana frekvenca ide kanala oz tvoj prijatelj je ocjal prek fsbja

Webmojster ::

Dodatek:

Sedaj me se zafrkava tiskanje! Hocem natisnit en word dokument (7 strani), in se full pocasi nalaga v ikonici v trayu .. (2 minuti nuca da pride na 70 Kb/250kb) ... pa tudi za testpage potrebuje ene 3 - 4 minute!! Pomagajte mi folk ... jaz sem obupan.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zakaj je PC tako počasen??

Oddelek: Pomoč in nasveti
13864 (717) Roych
»

Obrementiv proca ves čas 99%

12982 (719) zile
»

Not enough resources pri 4 GB? (strani: 1 2 )

645147 (4166) k4vz0024
»

"lsass.exe - System Error" napaka že spravlja v obup

Oddelek: Operacijski sistemi
181844 (1551) Paramedic
»

TEAC 40X (CD-540e)

171645 (1350) Han

Več podobnih tem