Forum » Pomoč in nasveti » Klik protokol in Linux
Klik protokol in Linux
BIG_Yack ::
Ko mi kaj zašteka vprašam vas!
Verjetno poznate sisteme Linux. Kako da jih ne bi! No, imam pa eno vprašanje, ker, ko iz velike zbirke klik.atekan.de poskušam nekaj potegnit dol v sistemu Linux mi Firefox napiše "klik protokol ni registriran". Sem že probal tisto finto z alt+F2 in tisti ukaz, ampak v terminalu napiše, da je bil prenos in registracija protokola nesupešna.
Hvala za vašo pomoč že v naprej.
Verjetno poznate sisteme Linux. Kako da jih ne bi! No, imam pa eno vprašanje, ker, ko iz velike zbirke klik.atekan.de poskušam nekaj potegnit dol v sistemu Linux mi Firefox napiše "klik protokol ni registriran". Sem že probal tisto finto z alt+F2 in tisti ukaz, ampak v terminalu napiše, da je bil prenos in registracija protokola nesupešna.
Hvala za vašo pomoč že v naprej.
Brane2 ::
Si ti ziher, da je ime pravo ?
Meni stvar pravi, da ta site ne obstaja ( klik.atekan.de )...
Tudi ročna DNS poizvedba ga ne najde...
Meni stvar pravi, da ta site ne obstaja ( klik.atekan.de )...
Tudi ročna DNS poizvedba ga ne najde...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1353 (1010) | boogie_xlr |
» | Windowsi imajo OLE/DLL, kaj ima Linux, MAC OS?Oddelek: Operacijski sistemi | 1985 (1618) | noraguta |
» | Razbita varnost DECT protokolaOddelek: Novice / Varnost | 4410 (3342) | poweroff |
» | Resnična resničnost 127: Svet zabaveOddelek: Novice / RTV Slo | 3740 (2424) | CaqKa |
» | Zagonska disketa v winXPOddelek: Operacijski sistemi | 3254 (3076) | McBoby |