» »

poškodovan cd - kdo popravlja?

poškodovan cd - kdo popravlja?

Kebab ::

Imam 4 cd-je, ki so precej stari in kar pokracani. Trik z zobno pasto ni deloval.

Vem, da je pred časom nekdo napisal, da jih popravlja (za plačilo), žal te teme ne najdem... A lahko kdo pomaga?

sirotka ::

polerpasta preverjeno dela:)

overlord_tm ::

Jap, zobna pasta je mild, poler pasta pa hardcore. Jaz sem imel enega, ki ga je računalnik samo vrtel ko nor, prebral pa ne. Pa sem ga najprej spucal z benzom (ene čudne pike je dubu :\ ), potem pa poler pasta čez pa še zobna. Dela :D

SimplTech ::

A si mogoče probal dobit podatke iz teh CD-jev s pomočjo IsoBuster-ja. Nisem ga sicer še preizkusil, a sem zasledi informacije da naj bi bil kar učinkovit. Probat ni greh. Najdeš ga pa tukaj: IsoBuster

Hvala za odgovore.

S polirpasto sem probal in ni učinka. So pa cdji zbirateljski in ful teško za dobit, sploh eden.

Zasledil sem tole stran, jim pisal a po 3 dneh nobenega ogovora.

Vem pa, da je nekdo v podobni temi (ki je seveda ne najdem) napisal, da jih popravlja. Se kdo spomni kaj več?

Update:
Ker mi na Express cd popravila niso odgovorili, sem jih poklical. Na mail sploh ne odgovarjajo. Se zmenim in pošljem cdje.
Moram reči, da Express ravno niso, zdaj so minili že 3 tedni in še nič.
Pa sem spet poklical in sem se hotel pozanimati kako je na stvari (zelo vljudno).
Pa me je napizdil kot malega otroka da bo že preko preko vikenda če bo čas in naj ga ne kličem več po osmi uri in fliknil dol!! A ko sem prvič klical, so mi reče, da moram klicati med osmo in deseto zvečer, drugače ni dosegljiv.
Čudno je vse skupaj, zaenkrat ne priporočam, bom pa napisal, ko (če) dobim cdje nazaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kebab ()

#000000 ::

Hja po speltni strani sodeč, jest tem modelu-om ne bi zaupal niti plastičnega kozarca, kaj šele cd na katerem so moji osebni ali kaki drugi podatki kere bi rad rešil.

Jest bi šel v firmo in jim takoj pobral CD-je 'preden ti naredijo teli šušmarji' kako nepopravljivo škodo na ploščkih.

In ja ker sem žleht, bi šel zanalašč v petek ob 22.10 direkt na dom od gazde, pa verjetno bi mu še kako okol kepe nalepu, 'zgleda rabi, da se preduzmu Vaspitne Merke' LP

ja kokr sem predvidevu. oni ne sam da popravljajo CD-je lahk ti tud tiča podalšajo, oz. prodajajo pripomoček za dalšanje lule, ej kok si reku da majo cifro :D :D

http://freeweb.siol.net/tcdbest/mn/sizegenetics/index.html

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

sirotka ::

Matr so dragi...jurja za cd:\ Kupi si mašino za polerat cdje pa bo, stane nekaj čez 10k, pa če maš 4cdje kot praviš in še poštnina, pa si že na polovici:)

Randomm2 ::

Js mam tut sam doma kakšn cd ki sem ga smatral da je zgodovina...mi lahko kdo opiše te "amaterske" postopke popravljanja cdjk?
Mess with the best die like the rest.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako posneti ISO file na DVD ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
72602 (2498) joeblack
»

Bootable DVD

Oddelek: Pomoč in nasveti
91190 (1025) All