Forum » Operacijski sistemi » Problem z Win XP - geslo
Problem z Win XP - geslo
phoinix ::
Kolega je naštimal account z geslom, ki vsebuje "Ž". Ne vem kako mu je to ratal, da je sistem (ali on, kdo pa ve) spremenil tipkovnico v EN.
Kako spremenit ta EN nazaj v slovensko tipkovnico, da se poba lahko prijavi nazaj, oz. kako to geslo resetirat?
Hvala vnaprej!
Kako spremenit ta EN nazaj v slovensko tipkovnico, da se poba lahko prijavi nazaj, oz. kako to geslo resetirat?
Hvala vnaprej!
AndrejS ::
Pri logon screenu naš options , in ko stisneš maš nekje v kotu "EN" ali "SL", in tam spremeniš tipkovnico
#000000 ::
Čak mal, ti verjetno sploh ne moreš štartati mašine oz. prideš do gesla katero pa zaradi 'Ž' ne veš in tako ne moreš v windowse ? LP
phoinix ::
Pri logon screenu je tisti EN fiksen, ni možnosti da bi spreminjal v SL, niti menija options ni...
Jetako, ostanem pri logon screenu, ki mi najeda če sem pozabu geslo. Geslo je npr. Žiga, ampak v EN tipkovnici Ž pomojem sploh ne obstaja, al se motim? Če bi lahko spremenil iz EN v SL, nebi tu pisal
Čak mal, ti verjetno sploh ne moreš štartati mašine oz. prideš do gesla katero pa zaradi 'Ž' ne veš in tako ne moreš v windowse ? LP
Jetako, ostanem pri logon screenu, ki mi najeda če sem pozabu geslo. Geslo je npr. Žiga, ampak v EN tipkovnici Ž pomojem sploh ne obstaja, al se motim? Če bi lahko spremenil iz EN v SL, nebi tu pisal
#000000 ::
Ta fora z \ ne pali vedno, ker je lahko win postavil tud A E ali kake številke ter posebne znake. Tko da je najboljš če si pomagaš z ERD commanderjem, to je 2 minute posla. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BitLocker tpm VS pin/passwordOddelek: Informacijska varnost | 2172 (1719) | jukoz |
» | DiskOddelek: Strojna oprema | 1110 (985) | g. Oden |
» | Odkrit nov način pridobitve sistemskih privilegijev v VistiOddelek: Novice / Varnost | 6578 (3867) | iveco18 |
» | Prehod iz XP Pro na Server 2003?Oddelek: Operacijski sistemi | 1995 (1573) | Matri[X] |
» | SCHEDULED TASKS v win xp ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1086 (960) | ToniT |