Forum » Programska oprema » Postavitev Mail strežnika
Postavitev Mail strežnika
andzo ::
Kdo ve, kje bi prebral kakšen tutorial o tem kako nj postavim e-poštni strežnik.
Recimo da sem kupil domeno karnekaj.si zdaj pa bi rad postavil strežnik pop oz. dohodni in odhodni strežnik.
V linuxu sem že nekaj probaval, kjer sem naredil strežnik mail.karnekaj.si, zdaj pa me zanima kako naj naredim v windowsih.
Torej če kdo ve, kje o tem prebrati, kako naredim strežnik v windowsih in linuxu, kaj vse moram nastaviti in kako vse stvari nadziram naj mi prosim sporoči.
[edit - premaknil v bolj primeren oddelek - vsc]
Recimo da sem kupil domeno karnekaj.si zdaj pa bi rad postavil strežnik pop oz. dohodni in odhodni strežnik.
V linuxu sem že nekaj probaval, kjer sem naredil strežnik mail.karnekaj.si, zdaj pa me zanima kako naj naredim v windowsih.
Torej če kdo ve, kje o tem prebrati, kako naredim strežnik v windowsih in linuxu, kaj vse moram nastaviti in kako vse stvari nadziram naj mi prosim sporoči.
[edit - premaknil v bolj primeren oddelek - vsc]
- premaknil iz Programiranje: Vesoljc ()
primus1024 ::
http://www.pmail.com/whatsnew/m32401.htm
Mercury mail server. Zelo preprost za uporabo. Sem ga uporabljal preden sem prešel na linux in postfix.
Mercury mail server. Zelo preprost za uporabo. Sem ga uporabljal preden sem prešel na linux in postfix.
asgard2.0 ::
ce mas linux server probaj HULA mail server. Za debian das : apt-get install hula
Šiht, CPU , Hrana, Spanje, Šiht ....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater OS za strežnik?Oddelek: Operacijski sistemi | 2794 (1332) | BlaY0 |
» | Infrastruktura serverjev v podjetju - problem oz. vprašanjaOddelek: Strojna oprema | 2850 (2092) | gokky |
» | Domači strežnikOddelek: Omrežja in internet | 4426 (3889) | antonija |
» | all in one mail serverOddelek: Omrežja in internet | 2649 (2239) | r5r |
» | Izbira pravega linuxaOddelek: Operacijski sistemi | 1903 (1765) | gpg |